Kouř z ventilace - pomoc!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kouř z ventilace - pomoc!!!
Zdravim, potrebuji. Dnes se mi zacalo kourit z vydechu ventilace. Cim to je? Zkousel jsem dolit chladici kapalinu - nic. Bylo mi receno, ze mohlo prasknout tesneni pod hlavou a ze bych mel mit mokro okolo stredoveho tunelu palubky - nic. Prosim o radu.Diky.
No jedině jak říká škvarka, protože sání vzduchu od topení je oddělené od motorového prostoru.
Jinak ten kdo ti to radil s tím těsněním, že pak budeš mít mokro v interiéru, tak to byl nějakej koumák, ne?
Jinak ten kdo ti to radil s tím těsněním, že pak budeš mít mokro v interiéru, tak to byl nějakej koumák, ne?

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Jednou mi prasknul radiátor topení na Fordu, v chladnějším období se to projevuje tak, že se strašně mlžej okýnka a je cítit chladící kapalina + jsem měl mokrý koberec u spolujezdce + pak mi to prdlo tak že se mi udělala solidní louže u spolujezdce. Z výdechu vzduchu vychází pára a hodně rychle mizí chladicí kapalina v nádobce, takže na to bacha. yřešil jsem to tak, že jsem do toho nalil takový speciální utěsňovač asi za 180,- který obsahuje takový jakoby píseček o různých frakcí, které by měli ty netěsnosti (drobné netěsnosti) ucpat. No funguje to, radiátor jsem utěsnil a jsem spokojenej. Je fakt že jsem to auto pak rychle prodal (asi do týdne) 

Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
No asi takhle, někdy to pomůže, to je fakt, ale zase na oplátku, co to udělá v systému? Zanese to chladič a výměník a pokud už v tom chladiči nějaké usazeniny jsou, tak to může dokonce některé kanálky zneprůchodnit. Každopádně pokud si to auto hodláš ponechat, tak bych to spíš vyměnil.
KTM 250 SX-F