Poradí někdo s nákupem plničky na klimu ...???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Poradí někdo s nákupem plničky na klimu ...???
Dobrý den. Mám malý autoservis s pneuservisem a přemyšlím o nákupu stoje na plnění klimatizace. Do ted jsem řešil plnění klimatizace tak že jsem vozil auta cca 2km kde plní autobusy tak mi to melouchem plnili. Chtěl bych to řešit sám abych ušetřil čas mám to ale řešit??? Oslovil jsem obchadáky od wurtha a bernera. Májí zmáklé předváděcí akce a vysvětlí vám jak je zrovna ten jejich stroj super.Jenže wurth s příslušenstvím se nedostane pod 80tis bez dph nejsem plátce takže je to pro mě skoro 100tis berner na tom není o moc lépe 85tis bez dph poradenství a servis je samozřejmostí jen mi to přijde trošku moc
.Dále v nabídce ACI jsou stoje Valeo který vychází asi nejlevněji ale je to bez poradenství.Poradí mi někdo?S čím pracujete a jaké máte zkušenosti???Dekuji

-
- Aktivista
http://www.autoprofiteam.cz/article.php?artid=690
zavolej pana Kasika.dobré zkušenosti,školení na místě.
kupovali jsme od něj.přiveze třeba dvě plničky a ke každé řekne své.to vše v ceně stroje.
zavolej pana Kasika.dobré zkušenosti,školení na místě.
kupovali jsme od něj.přiveze třeba dvě plničky a ke každé řekne své.to vše v ceně stroje.
klima
Toho starline bych se asi bál
vždyt je to všechno čína
kolegovi to kleklo a nejak se jim to nedaří mu to dát dohromady. Ješte jsem přemýšlel jestli si nemám něco dovést z německa z ebay něco jetého ale profi .Jen se bojím že tam nebudu mít servis kdyby to lehlo či podporu.

Re: klima
Asi to nebudete taková kvalita jako renomovaná značka, ale na druhou stranu dnes je asi všechno s číny. Mám skoro vše starline....zvedák, zouvačku, vyvažovačku a vše šlape výborně. Je to možná o štěstí.Troylee píše:Toho starline bych se asi bálvždyt je to všechno čína
kolegovi to kleklo a nejak se jim to nedaří mu to dát dohromady. Ješte jsem přemýšlel jestli si nemám něco dovést z německa z ebay něco jetého ale profi .Jen se bojím že tam nebudu mít servis kdyby to lehlo či podporu.
- autoelektrika
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor-plnění klima je nevděčná práce.Budeš poslouchat lidi,že jim to uteklo a přitom jim to věčinou uteče jinde,než jsi to opravoval.Věčinou chtějí druhé plnění zdarma a to už se ti nikdy nezaplatí....(čas a náklady).Pouze můj názor.Spíš ať ti někdo poradí co si koupit levného,staršího čím si naplníš těch pár bouraček pro sebe (pro vlastní potřebu).A nebo fakt to radši někomu vozit,kor když máš někoho,kdo ti to za 600,- naplní.Bojuj....
Přesně tak.autoelektrika píše:Můj názor-plnění klima je nevděčná práce.Budeš poslouchat lidi,že jim to uteklo a přitom jim to věčinou uteče jinde,než jsi to opravoval.Věčinou chtějí druhé plnění zdarma a to už se ti nikdy nezaplatí....(čas a náklady).Pouze můj názor.Spíš ať ti někdo poradí co si koupit levného,staršího čím si naplníš těch pár bouraček pro sebe (pro vlastní potřebu).A nebo fakt to radši někomu vozit,kor když máš někoho,kdo ti to za 600,- naplní.Bojuj....
je rozdíl plnění a nebo servis klimatizace.
na obou se dá vydělat, záleží jak se to zákazníkovi podá
jinak za mě Robin air, máme třetím rokem (sice taky přebal od Trostu) ale maká bez šáhnutí a to ji věčně vláčíme v autech, zvedáme v bagru třeba na kombajn a pod a zatím drží
na obou se dá vydělat, záleží jak se to zákazníkovi podá
jinak za mě Robin air, máme třetím rokem (sice taky přebal od Trostu) ale maká bez šáhnutí a to ji věčně vláčíme v autech, zvedáme v bagru třeba na kombajn a pod a zatím drží

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS