Ztráta chladící kapaliny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ztráta chladící kapaliny
1.9 tdi. vyřešeno bylo to víčkem 

Naposledy upravil(a) galaher dne 13 bře 2013, 16:43, celkem upraveno 1 x.
jj,měl sem to samé,dělalo to tlak do vody,nekouřilo to,ani v oleji nic nebylo,a hazelo to přes nadobku vodu ven,hlavně to tlakvalo že byly hadice tvrdy jak šutrgalaher píše:auto nekouří,olej je dle servisu čistý a bez zápachu splodin
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
no já stím fouklím těsněním jezdil asi rok,zezačatku se to projevovalo tak že se mi ozývalo bublaní v topení,hadice taky jakž takž,akorát i zastudena to drželo tlak v expansce,postupně se to zhoršovalo až tak že byly hadice tvrdý a hazelo to tu vodu ven z nadobky,zkoušel jsem ještě měnit dva termostaty bez vysledku furt stejný problém,pak sem už nevahal rozhodil to,ještě sem teda zkontroloval vodní pumpu jestli neni protočená,ta byla ok,a tak sem sundal hlavu a bylo jasno,ještě mužeš zkusit to víčko zda to nebude tím,u vw je celkem naprd teploměr že ukazuje až do 120 C,pořád 90,podívat se na to dá akorát přes vagagalaher píše:toncek takže jsi měnil těsnění pod hlavou ? já zase ty hadice tvrdé nemám.Jdou normálně zmáčknout
seat exeo ST 125kw
těsnění 100%
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS