bez problémů by to měli vydržet, taky je na tolik předepisuju, to vše za předpokladu, že použiju díly, který to jsou schopný vydržet , origo díly to vydrží
Huml píše:bez problémů by to měli vydržet, taky je na tolik předepisuju, to vše za předpokladu, že použiju díly, který to jsou schopný vydržet , origo díly to vydrží
presne tak...u myho passata pisou 90tisic km ale ja to ted udelal po 60tisicich protoze jsem se nebyl jistej pouzitejma dilema...ted jsem si jistej tudiz zase budu menit po 90tisich...urcite je lepsi zainvestovat do rozvodu driv...preci jen to neni zavratna suma (2-5 tisic korun + prace) nez pak davat treba i 30tisic do motoru....
no pokud někdo jezdí jenom po městě tak bych to takhle nešponoval, ale kdo jezdí dálky tak pohoda. známej jeszdil itálii furt dokola a měnil až při 200000. vydrželi to. při běžnem stylu a kvalitních dílech to vydrží.
go.vojta píše:no pokud někdo jezdí jenom po městě tak bych to takhle nešponoval, ale kdo jezdí dálky tak pohoda. známej jeszdil itálii furt dokola a měnil až při 200000. vydrželi to. při běžnem stylu a kvalitních dílech to vydrží.
neteř si koupila G4 a 160 000km , bez výměny , z řemene už lezli nitě, a kladky jedna báseň , taky bych to nešponoval, ještě ze oprava je za pár kaček
Huml píše:bez problémů by to měli vydržet, taky je na tolik předepisuju, to vše za předpokladu, že použiju díly, který to jsou schopný vydržet , origo díly to vydrží
Také používám řemeny na 120tis km, nikdy s tím nebyl nejmenší problém...
Díky za odpovědi. Já mám zákazníka,ten jezdil do ŠKODOVKY a tam mu říkali,že 120 je v poho. Já sem se s tím nestotožňoval,proto sem se ptal. Jinak on jezdí jen město a navíc už je to auto staré 4 roky,najeto 90tis. V každém případě mu řeknu,že jak říká Škoda-120tis. NO PROBLÉM.
a jaky je duvod intervalu 60 000km u stary octy kdyz tam mam rozvodak a kladky stejny jako na novejsim motoru kde pisou interval vymeny 90 000km?????vite nekdo??
coody píše:a jaky je duvod intervalu 60 000km u stary octy kdyz tam mam rozvodak a kladky stejny jako na novejsim motoru kde pisou interval vymeny 90 000km?????vite nekdo??
Řemeny sou nejlepší Contitech a kladky používám SNR.Sou to vždy ty samé co sou origo z prvovýroby.Vodní pumpy ale jen origo.Po zkušenosti kdy se náhrada po 15 000km hryzla už jiné nekupuju.