Oleje Starline
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednou mi auto opravar doporucil do 1,8 16V pl 15 W 40 dnes bych mu plivl do tvare...Panove je to asi jako o svickach kdyz nedas kvalitni nic nezvladnou a motore pa pa... Vezmi si jen kvalitni olej a starine nalej ho do neceho prohledneho a sam pochopis co je pro tvuj motor dobre !!!!
Pracovni vuz B5 AFN 2xOFF
Corrado SLS G60
Corrado SLS G60
Čert píše:Záleží, čemu ty říkáš polosyntetika...horyna píše:Olej Starline 10w-40 leju do každého benzíňáku který jezdí na polosyntetiku a při ceně kolem 55kč/litr je to jiná práce
Já mám za polosyntetiku naprostou většinu dnešních olejů, běžně dostupných...

Zipos píše:Jednou mi auto opravar doporucil do 1,8 16V pl 15 W 40 dnes bych mu plivl do tvare...Panove je to asi jako o svickach kdyz nedas kvalitni nic nezvladnou a motore pa pa... Vezmi si jen kvalitni olej a starine nalej ho do neceho prohledneho a sam pochopis co je pro tvuj motor dobre !!!!
Čemu se divíš?? Nalejt takovej minerál do tohoto motoru to seš opravdovej šikula.....
Sranda, a co je potom 0w a 20whoryna píše:Čert píše:Záleží, čemu ty říkáš polosyntetika...horyna píše:Olej Starline 10w-40 leju do každého benzíňáku který jezdí na polosyntetiku a při ceně kolem 55kč/litr je to jiná práce
Já mám za polosyntetiku naprostou většinu dnešních olejů, běžně dostupných...
15w40 minerál 10w40 polosyntetika a 5w40 plná....

Tie cisla nemaju nic spolocne stym co hovoris.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
Došel mě do schránky leták Lídlu, motorový olej 5 litříků 15W40 za pouho pouhých 299,-Kč... No nekupte to za tu cenu 
No a dále nabízejí přípravek, který chrání pneumatiky před předčasným zkřehnutím a praskáním povrchu, no nevím, u desetiletých pneumatik asi fakt vhodné...

No a dále nabízejí přípravek, který chrání pneumatiky před předčasným zkřehnutím a praskáním povrchu, no nevím, u desetiletých pneumatik asi fakt vhodné...

Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel
No jestli POLO nebo PLNA ci MINERAL to je prece jedno ne ?Čert píše:Ukaž mi jedinou normu, která výslovně určuje, co je a není plná nebo polosyntetika, nebo kdo o tom a na základě čeho rozhoduje...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prave by me zajimala norma specifikace oleje a pokud souhlasi s predpisem
vyrobce motoru tak muzu nalejt .jestli se pletu tak budu rad kdyz to nekdo vysvetli