Problémy so štartom

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
drobcekzmt
Nováček
Odpovědi: 0

Problémy so štartom

Příspěvek od drobcekzmt »

(hm) ahojte. mám problémy so studeným štartom. Keď dlhšie stojí, tak ho mám problém naštartovať. Dlho točí a potom keď chytí, kopec dymu. Ale potom, keď už behám, tak chytí na prvýkrát. V piatok som menil žhaviče a vzduchový filter. (wallbash)

:?

OCTAVIA 1,9 TDi, r.v. 1999, AGR
maros261177
Přispěvovatel

Příspěvek od maros261177 »

Ahoj, v tomto obdoby(teplo) uz zhavice nemaju vplyv na start. ako ti to tocilo pred vimenou filtra a zhavicou?
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
drobcekzmt
Nováček

tak isto. ešte skúsim nastaviť dĺžku žhavenia a predstrek a pozriem trysky
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

kamaráde zlatá.....mně sharan potejral,že to nebylo ani možné,všechno vyměněný a start pořád na prd,poslední akce bylo čištění celého palivového sistemu.nádrž ven, trubky,filtr a tak.zjištění:v nádrži, jak je ten nasávací ,,,zvon s plovákem a přepadem,tak byl vypadlej takovej plováček,prý na uklidnění vrácené nafty z přepadu od čerpadla do nádrže,bez toho plováku to bere našlehanou naftu,která pod tlakem z přepadu do nádrže pění,a to se dostane do pal.soustavy,azačne se zavzdušnovat pomalu filtr a pak se bubliny ukážou i průhledný hadici a je to,podívej se na tu hadici,jestli je v ní pouze nafta
když ti bude auto v klidu,stačí do rána.nesmí tam bejt ani malinká bublina.........Druhé zjištění:nevím jak ty,ale já mám na filtru, na přepadu regul.ventilek a ten byl taky v čoudu.ten má funkci naplnit nejdříve pal.filtr a potom pouštět do přepadu nárže,mě nereguloval filtr byl plnej sotva do poloviny..třeba ti pomohu,třeba je to v nečem jiném, řešil bych nejprve palivo poto až elektriku atd. zdarec!!!!!
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
trojka
Přispěvovatel

Příspěvek od trojka »

Podle toho co píšeš je vzduch v přívodu paliva, nebo nedostatek paliva. Zkontroluj ho! (spoje, spony, těsnění).
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

musi ti zpadavat nafta jak kluci pisou vindej plovak vicisti tam cely sitko na nasavani a vymen gumicku na naftovem filtru ta casto zlobi i s tim ventilkem a nebo co casto lidem resim je zpetny ventilek tam pridat ,.este je mozne prepadove hadicky na vstrikach.
drobcekzmt
Nováček

:-D :-D :-D ďakujem hoši, dúfam, že ak sa na to pozriem, že tam už nič nebude, lebo ma z nej porazí.

Ešte raz díky.

Potom napíšem, čo tomu bolo.
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

drobcekzmt píše::-D :-D :-D ďakujem hoši, dúfam, že ak sa na to pozriem, že tam už nič nebude, lebo ma z nej porazí.

Ešte raz díky.

Potom napíšem, čo tomu bolo.
Určitě dej vědět...
TDi
fikjan
Sběrač informací

Příspěvek od fikjan »

Jak už tu bylo rečeno,buď padá nafta,nebo zanesená pal soustava.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

posledně jsem nenapsal, že když jsem to všechno čistil,šly z toho kusy takovýho slizu,aznamej codo toho dost dělá,povidal, že setaky může něco dostat i za filtr a pak to přicpe přesněji zapeče se to na vstřiku,potom odzkoušet na tlak. stolici v kolika pouští palivo,hodnoty nevím,ale ti co to dělají to vědí a nebo to hledat na nettu,nebo tady na Dieselpower stránkách
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“