ahojte. mám problémy so studeným štartom. Keď dlhšie stojí, tak ho mám problém naštartovať. Dlho točí a potom keď chytí, kopec dymu. Ale potom, keď už behám, tak chytí na prvýkrát. V piatok som menil žhaviče a vzduchový filter.
kamaráde zlatá.....mně sharan potejral,že to nebylo ani možné,všechno vyměněný a start pořád na prd,poslední akce bylo čištění celého palivového sistemu.nádrž ven, trubky,filtr a tak.zjištění:v nádrži, jak je ten nasávací ,,,zvon s plovákem a přepadem,tak byl vypadlej takovej plováček,prý na uklidnění vrácené nafty z přepadu od čerpadla do nádrže,bez toho plováku to bere našlehanou naftu,která pod tlakem z přepadu do nádrže pění,a to se dostane do pal.soustavy,azačne se zavzdušnovat pomalu filtr a pak se bubliny ukážou i průhledný hadici a je to,podívej se na tu hadici,jestli je v ní pouze nafta
když ti bude auto v klidu,stačí do rána.nesmí tam bejt ani malinká bublina.........Druhé zjištění:nevím jak ty,ale já mám na filtru, na přepadu regul.ventilek a ten byl taky v čoudu.ten má funkci naplnit nejdříve pal.filtr a potom pouštět do přepadu nárže,mě nereguloval filtr byl plnej sotva do poloviny..třeba ti pomohu,třeba je to v nečem jiném, řešil bych nejprve palivo poto až elektriku atd. zdarec!!!!!
musi ti zpadavat nafta jak kluci pisou vindej plovak vicisti tam cely sitko na nasavani a vymen gumicku na naftovem filtru ta casto zlobi i s tim ventilkem a nebo co casto lidem resim je zpetny ventilek tam pridat ,.este je mozne prepadove hadicky na vstrikach.
posledně jsem nenapsal, že když jsem to všechno čistil,šly z toho kusy takovýho slizu,aznamej codo toho dost dělá,povidal, že setaky může něco dostat i za filtr a pak to přicpe přesněji zapeče se to na vstřiku,potom odzkoušet na tlak. stolici v kolika pouští palivo,hodnoty nevím,ale ti co to dělají to vědí a nebo to hledat na nettu,nebo tady na Dieselpower stránkách