Vstřik. čerpadlo 1,9D felicia předvstřik bosch

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

sniper-- píše:ja prave zase rozvody delam uplne nejradeji,teda na vw . Delam nekdy i troje do tydne :D Co nesnasim a vyhejbam se tomu.... " potreboval bych pane zavarit vejfuk,novej davat nechci tak to tam nejak zalepte" to mam vzdycky nerva ale udelat to musis.
na ten vejfuk jsem našel metr, v kel si nakoupím všechny ty kolena, tumpetky, spony, kravinky, pak mám ještě běžný rozměr trubku v trubce přesnou,

no a uřežu, obrousím, vyšmirgluju dám kus novího a zavařím a toho nového se držím, pak nejsi zaprskaný, propálené nové montérky za 8OO kvůli dvoum stovkám,

rezavý výfuk že si rád že ceočko zabere nevařím ;)
MemphisR
Přispěvovatel

Příspěvek od MemphisR »

No tak to je ten problem, vyměň ten držák. Mám s tím celkem bohatý zkušenosti.... Jinak to nenastavíš..!!!!
Audi A6 1.9 Tdi AFN 118kW
Audi A3 1.9 Tdi 81kW
SAG 1.9TDi AUY ladí se.
palas88
Sběrač informací

Příspěvek od palas88 »

"na vačce jsem našel značku ale na klice ne tak jsem ji neřešil, motor nešel protočit tak jsem povolil hlavu o centimetr a motorem šlo protáčet" - ne, tohle fakt není můj případ.:)Občas si tu práci ošidím jako shazování vačkovýho kola atd jak se dělaj rozvody na tomhle motoru podle ser. manualu ale když mi přijede auto, shodím dekl a řemenici, nastavím rozvody na značky, všecky sedí (i ty co tam nechal ten mechanik jak sem předem psal),dal dolu řemen, sundam čerpadlo, dám druhý, zaaretuju ho a tam to mám stále na značkách tak řemen napnu, protočím to 2x a vše se mi vrátí na značky tak mi přijde přidávání si práce shazovat víko, který je tam už nalepený takže bych ho musel přetěsnit a zajistit vačku.... asi spíš bude chyba v tom držáku kterej sem nechal stejnej jak radil MemphisR.
MemphisR
Přispěvovatel

Příspěvek od MemphisR »

(wallbash) ne asi, ale určitě... tím jsem si jistý... nedávno jsem dělal TD feldu a dával jsem tam bosch čerpadlo....
Audi A6 1.9 Tdi AFN 118kW
Audi A3 1.9 Tdi 81kW
SAG 1.9TDi AUY ladí se.
palas88
Sběrač informací

Příspěvek od palas88 »

nevím jestli se do toho pouštět, známej co sem mu to dělal už se rozhodl že to nemá teda cenu spravovat, že koupí nový. Ted sehnat ten pravej držák, asi už mrskat, ale dík za rady, příště budu chytřejší.
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

ty jsi nechal puvodni drzak na Lucase??? Tak to je pak jasny,hlavne ze se tady vsude pise ze je potreba : cerpadlo,drzak,trubky (wallbash)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
palas88
Sběrač informací

Příspěvek od palas88 »

že je potřeba držák se psalo až ke konci, spíš se tu psalo o rozvodech....
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

kdyz se pouzije dukladne "hledat" ,tak se to najde. ;)
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“