Jak nejlépe poznat načipované auto?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak nejlépe poznat načipované auto?
Čau kluci vím že je to možná blbej dotaz,ale docela by mě to zajímalo.Kamarád má načipovanou oktávku a když jsme diagnostikou měřili v bloku hodnot 11 tlak turba tak požadovaný tlak od jednotky byl necelý 1bar a
skutečný taky.Má to načipovaný - žádný powerbox,jede to dobře,ale zajímalo by mě jestli je po načipování vidět na diagnostice zvednutý tlak na turbu nebo ne.Další možnost je že má pouze přidanou naftu docela to kouří..Díky za odpověďi
skutečný taky.Má to načipovaný - žádný powerbox,jede to dobře,ale zajímalo by mě jestli je po načipování vidět na diagnostice zvednutý tlak na turbu nebo ne.Další možnost je že má pouze přidanou naftu docela to kouří..Díky za odpověďi
De facto jsis odpověděl sám, předpokládám, že je to 66kW, ten soft nebude asi to pravé ořechové. Napovídá tomu i ten kouř. Z dobře udělaným chipem a origo HW by to nemělo takto hulit. Zřejmě ten chip daleko od Powerboxu mít nebude.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
u dobrého ano, u špatného ne, protože tzv. čiper nastavil mapu tlaku z říše snů, ale boužel zapoměl pozměnit jisté důležité limitery. Tudíž se mapa zastaví vždy o limiter, a to je to co ti píše do diagnostiky. Tudíž závěr zní, máš špatný čip. 
a to co to ukazuje, to doopravdy tlačí.

a to co to ukazuje, to doopravdy tlačí.
vw passat tdi pd 180ps/420nm