No to prave z ETKY zistit jednoducho nejde, to sa ti snazim povedat
Ked tak si zadaj VIN cislo a filter by ti mal zobrazit ci sa v kombinacii s JDH niekedy montovala ta 028105269B resp. BX jednohmota, kvoli tomu som tu tie cisla daval Ale konstrucknu nachylnost JDH tym samozrejme aj tak nevylucis
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Pochopil jsem to napoprvé
Nemám ETKU ani VIN nějakého AXR.
Já implementuju jednohmotu + převodovku JDH do svého GIV AGR, kde mi převodovka řekla pápá...
Třeba někdo bude vědět, zda ta kombinace z fabriky byla... nebo to tak má na autě vyzkoušené...
Zdravím, tento týden měnil jednohmotu místo dvouhmoty, motor AGR spojkový set Valeo. Žádné zvuky se neozyvají, záběr spojky jak samet, jenom cítím velmi slabé vibrace za jízdy ve volantu šalt páce akdyž se dotknu pedálu spojky. Octa 66kw r v 2001. Ujeto245000km
u mna presne tak isto, AGR+prevodovka EBJ. Po výmene na jednohmotu bezo zmien. Iba vybrácie na volantu ale len na volnobehu, trocha také dunenie ked mu dám plný. Radenie šlo trocha nepresne, ale trebalo nastaviť radenie na tiahlach , teraz v pohode. Rachotenie absolútne žiadne, je to ako pred tým. Menil som to 2 roky späť, ale meniť to teraz, dám tam dvojhmotu.