PLUS Tarifa (jih Španělska) slunečnice - 3,35 euro za 5l flašku. Dobře se to nalévá po těch 5 litrech a já na to dojel téměř až do ČR, tak kdo má chuť si tam zajet, je to skoro 3 tis km... A to se vyplatí...
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
KUK píše:PLUS Tarifa (jih Španělska) slunečnice - 3,35 euro za 5l flašku. Dobře se to nalévá po těch 5 litrech a já na to dojel téměř až do ČR, tak kdo má chuť si tam zajet, je to skoro 3 tis km... A to se vyplatí...
ahoj, v lete chceme ist autom do spanielska takze taketo info ma tesi inac, to plus tarifa je znacka obchodu alebo oleja? nemas nejake blizsie info, kde a kolko tam stoji rastlinak? ked tak posli SZ. diky!
Plus je market, jako u nás a Tarifa je město. Koukal jsem i do ostatních (Lidl, Eroski, ...), ale všude byli dražší. V litrovkách cena kolem 0,70 euro. V tom Plusu 3,35 za 5l. A všude žlutý kontejnery na prázdný petky.
Ale pozor - nafta tam na jihu se dá koupit i za 0.89 euro. Jídlo v hospodách i marketech taky levný. A všude spousta hašiše ke koupi, škoda že to nehulím...
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)