kolise vykon 66kW 1,9tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Konečne som sa dostal k diagnostike, tu je LOG http://leteckaposta.cz/768634269
aby som to vyvsetlil v jednom príspevku
LOG je na 3ke od 1500 do 3200, potom je núdzak a viac to neťahá
Sú vymenené hadičky k turbu, pretlaková banka na turbe funguje, tyčka chodí hore dole, odskúšané.
Jo motor je AHU 1.9TDI.
Čo to môže spôsobovať ešte? N75ka alebo niečo iné? Nerád by som zohnal N75ku a pritom tou to nebude. Poraďte vďaka.
aby som to vyvsetlil v jednom príspevku
LOG je na 3ke od 1500 do 3200, potom je núdzak a viac to neťahá
Sú vymenené hadičky k turbu, pretlaková banka na turbe funguje, tyčka chodí hore dole, odskúšané.
Jo motor je AHU 1.9TDI.
Čo to môže spôsobovať ešte? N75ka alebo niečo iné? Nerád by som zohnal N75ku a pritom tou to nebude. Poraďte vďaka.
Z akého dôvodu? môže byť špina v N75ke?toefuk píše:nicomu neublizis, mozes mat aj upchate srobenie na turbe(len som si neni isty ci tam neake je) co ide hadicka pretlaku do N75, vytiahni - prefukni, alebo len poriadne prefukni v opacnom smere...
Nechce sa mi do toho fúkať a laborovať, dal som tu LOG aby ste mi poradili kto sa v tom vyznáte, či je problém s reguláciou turba, alebo inde, či je vysoký či nízky tlak v sáni a podobne. Hadičky som vymenil, obtok funguje, ak je problém v regulácii turba, idem kúpiť novú N75ku, ak je nízky tlak v sáni, idem prezrieť druhý raz celé vedenie vzduchu, len chcem vedieť, čo z toho LOGu sa dá vyčítať že je naprd.
z logu som vycital, ze ti turbo prefukuje, zasrate to moze byt z dovodu, ze turbo berie mazlavy sajrajt z odvetrania hlavy a kluky.
Ak chces zistit pricinu a nevyhadzovat peniaze tak rob co ti hovorim, ak nie, tak si bez kupit novy N75.
A aj N75 sa da vycistit.
Ak chces zistit pricinu a nevyhadzovat peniaze tak rob co ti hovorim, ak nie, tak si bez kupit novy N75.
A aj N75 sa da vycistit.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
Auto dlhšie stálo, neriešil som to, dnes som dal na radu toefuk a prepojil hadičku za turbom spolu s bankou na obtok a svete div se, auto prestalo padať do núdzaku a aj dymiť po plnom plyne. 4500 ot. a žiaden núdzak čiže u mňa jasný problém v N75ke. Čím skôr kúpim a malo by to byť OK. Len by ma zaujímalo, čo v nej odíde, keď hadičky sú absolútne čisté, bez oleja, bez nečistôt, čiže pochybujem že v tej N75ke je nejaký bordel.