zjištění pinu u O II immo

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

HanZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od HanZ »

Však sranda musí být!! Na tomto fóru se člověk může již jen bavit...

Lidi tu jsou buď absolutně negramotní nebo neumí používat tlačítko hledej (v tom milionu příspěvků co tu je je již naprosto vše dávno probráno), nebo se tu oběvují hrdinové, co by se do všeho nejradši montovali sami a když se jim něco posere, tak tu brečí a škemrají o radu. Jo a občas se najde borec, který není schopen ocenit práci druhého a myslí si, že mu za to, že mu to může někdo udělat, JEMU ještě zaplatí!! (LOL) (LOL) (LOL)

Jo, lidi si mají pomáhat, ale co je moc, to je moc (wallbash)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

váha píše:
zx6ninja píše:on by tak za 100kč, už mi psal SZ
to už je poznat podle druhého příspěvku (noteeth)
nikde jsem nepsal že to chci za 100kč,ale když v klíčnictví mi to udělaj za 500 a ve škodovce taky ,tak 1000 kč je trošku jinde,,,,,,,,,,,,,,a taky nechci aby za mnou někdo jezdil,šlo mě jen o to,že pokud by to někdo dělal v okolí Hodonín či Břeclav tak samozřejmě přijede,,ale to je jedno,jde mi jen o to,že si to chcu udělat ( přizpůsobení klíčků ) i za cenu,že to bude dražší ale zase se taky nenechám oškubat,dnes je jiná doba,tak se trochu vzpamatujte............jinak ty fora tu snad jsou za jiným účelem a pokud někdo má blbé připomínky,tak at se raději nevyjadřuje,taky do nikoho neryju
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

blbě se zeptám a proč nejdeš do toho klíčnictví nebo škodovky když víš že to uměj a ztrácíš tu čas...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

šak už jsem domluvenej
dodiak
Přispěvovatel

Příspěvek od dodiak »

a na 100percent ti ho v skodovke nepovedia prisposobuje sa online a pin nevidis tak ti ostava len klicnik
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

jo to vím,potřeboval jsem to jen kvuli tomu přizpůsobení klíčku
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“