Ahojte,
dávám do kupy zbastlenou O1 a snad už poslední věc, kterou musím udělat před STK je svítící kontrolka airbagů. Mám v autě jen 2 pytle vepředu. Po zapnutí klíčku se rozsvítí kontrolky, které po chvíli všechny zhasnou, jen kontrolka airbagu na chvilku (cca 1s) zhasne a pak už jen pořád svítí.
Čím to může být? Kde je ŘJ airbagů, ať se na ní podívám, jestli nemá třeba špatný kontakt? Nebo co mám ještě zkontrolovat?
Díky moc za rady
Petr
Svítící kontrolka airbagu Octavia I 1.9 TDi 66kW 1999
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Svítící kontrolka airbagu Octavia I 1.9 TDi 66kW 1999
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Re: Svítící kontrolka airbagu Octavia I 1.9 TDi 66kW 1999
úřečti vagen, třeba stačí vymazat, je pod topením střední tunelpepe276 píše:Ahojte,
dávám do kupy zbastlenou O1 a snad už poslední věc, kterou musím udělat před STK je svítící kontrolka airbagů. Mám v autě jen 2 pytle vepředu. Po zapnutí klíčku se rozsvítí kontrolky, které po chvíli všechny zhasnou, jen kontrolka airbagu na chvilku (cca 1s) zhasne a pak už jen pořád svítí.
Čím to může být? Kde je ŘJ airbagů, ať se na ní podívám, jestli nemá třeba špatný kontakt? Nebo co mám ještě zkontrolovat?
Díky moc za rady
Petr
-
- Přispěvovatel
No u mna to isté. Zapnem klúč, kontrolky sa rozsvietia, všetky pozhasínajú a po chvíli sa rosvieti airbag. Na Vagu vypisuje airbag vodiča-hodnota odporu príliš vysoká alebo tak nejak, závada sporadická. Som to rozobral, trocha napružil viac všetky kontakty, závadu vymazal. Po týždni sa rosvieti znovu, vymažem a tak dookola. Najprv som myslel že krúžok odišiel, aj ten som už vymenil za dobrý a znovu sa to opakuje. Žere mi to nervy teda riadne. Starý krúžok som premeral na kontaktoch a aj ten bol dobrý. Ešte to skúsim prestrieknúť niečím na kontakty. Nemali ste niekto podobný problém?
Seat Leon 1,9 TDI,66 kw,AGR,rok 2000