jaké topení do novostavby?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jericho-3: jsi můj člověk.
Holt dnes jsou lidi pohodlní. Já bych bral i nějaký kotel na štěpku. To co naštěpkuji v zahradě by pokrylo taky vydatně spotřebu. Ale nemyslím tím dotované kotle na peletky. To koupil kolega kolenovrt, kdy místo 90 tis. platil čtvrtinu a podmínkou byla jen možnost provozu na peletky, tj. žádné dřevo atd. co umí jiné univerzální kotle. Za pár let dodavatel zvedl cenu peletek 3x. Teď ho ten zázrak přijde jak topit plynem.

Felicia 1,6 kombi LPG
->Octavia II 1,9 BXE TDI kombi
.

No i když jeden čas nebylo dřevo, jezdil jsem s dodávkou pro brikety /dub, buk/ za přijatelnou cenu a hořelo to krásně, takže i pro člověka, který nemá čas nebo chuť to je velice schůdné. Přinese si balíček a jen tam hází žluté brikety a je jako na čundru. Zrovna teď přitápíme, žena má v koupelně malá kuřátka, podlaha je krásně teplá, na podlaze piliny a pipinky ani moc pod žárovkou nesedí , jen švitoří a zobou kukuřičný šrot a písek, který potřebují k trávení..Řekl bych, že v nejisté době je třeba se jistit..I když je nejhůř, zajde se do lesa pro větve, které dnes nikdo nepotřebuje a jsou lesy proto tak zasrané... .Kdo chce opravdu ušetřit, koupí si drtičku a větve si připraví. 

nepropadat panice...