Mám plecháče, chci alu a nevím jaké.

Dík.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chtěl jsem jen poklice, ale zjsitil jsem, kolik stojí alu kola (od 2500 doecela pěkné).lt.kubosh píše:Pokud Ti to vadi, tak proc se ptas? Tvoje otazka zni chci dat 32tisic za sadu elektronu nebo si koupit poklice na plechace?
Pokud tady chces rozebirat, ze sady za 10kKc jsou ausus, ale sam hodlas jezdit na plechacich, tak k tomu je takove to prislovi o zametani pred vlastnim prahem. Jo a levny hlinikace se rozhodne kradou min nez drahy poklice.
by ste sa divili,co vedia so sebou narobit moc tvrde AL disky. Mal som na zimu 17" BBS a vzdy po väčšej jame popraskali,nakoniec som ich predal po 500Sk kusvlagik píše:Chtěl jsem jen poklice, ale zjsitil jsem, kolik stojí alu kola (od 2500 doecela pěkné).lt.kubosh píše:Pokud Ti to vadi, tak proc se ptas? Tvoje otazka zni chci dat 32tisic za sadu elektronu nebo si koupit poklice na plechace?
Pokud tady chces rozebirat, ze sady za 10kKc jsou ausus, ale sam hodlas jezdit na plechacich, tak k tomu je takove to prislovi o zametani pred vlastnim prahem. Jo a levny hlinikace se rozhodne kradou min nez drahy poklice.
Napadlo mě jen tak si koupit alu kola, ale raději budu mít tvrdé plecháče než měkká a těžká alu kola...
Na zimu bych alu nechtěl. Používám stejně jiný rozměr než v létě 195/65 R15.lubomt píše:by ste sa divili,co vedia so sebou narobit moc tvrde AL disky. Mal som na zimu 17" BBS a vzdy po väčšej jame popraskali,nakoniec som ich predal po 500Sk kusvlagik píše:Chtěl jsem jen poklice, ale zjsitil jsem, kolik stojí alu kola (od 2500 doecela pěkné).lt.kubosh píše:Pokud Ti to vadi, tak proc se ptas? Tvoje otazka zni chci dat 32tisic za sadu elektronu nebo si koupit poklice na plechace?
Napadlo mě jen tak si koupit alu kola, ale raději budu mít tvrdé plecháče než měkká a těžká alu kola...