Alu kola nebo plechové disky?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
na zimu plechy a na leto mam 16ky alu, v lete je vedro, jezdnis jak prase a taky ty brzdy se daleko lepe chladi diky alu, lip to vypada a poridil jsem je za rozumny peniz urcite ne 8litru kus, to je nesmysl, pak prijde negr a sunda ti to a ty si ho vyskubnes vztekem
akorad pocitej s malinkym ubytkem vykonu, ja to pocitil s kolama, ale zas to o mega vic sedi, takze vis jak

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
-
- Přispěvovatel
Přesně to jsem také slyšel!!!David-pv píše:Levné elektrony jsou kvalitní - nekvalitní záleží dost na výrobci. Ale je hodně výrobců od kterých sada kolem 10 - 12 tis Kč vydrží opravdu dost. Z vlastní zkušenosti nedoporučuji Alessio...
Jaké lze tedy doporučit (cena do cca 15 /sada).
Ad Favorit: silniční kolo již x let nemám a hlavně v zimě jezdit Fáfou je fakt brutál, Zase ale dříve topí

Jinak pesednout z VW konecernu do něčeho jiného se mě fakt nechce... Natož v zimě.
-
- Přispěvovatel
plech na zimu je lepší nač honit prádu když budou zasvviněný a není moc pravdy na tom že "TATO ALU KOLA JSOU I PRO ZIMNí PROVOZ"praví prodejce.jednu ,nebo dvě zimy jsou krásná,ale sůl, voda, zima,trochu tho štěrku,a na jaře jsou volezlý,jak stará kuna,plechy oškrábeš,natřěš a jsou jako nový .na zimu preferuji plech----VW Sharan 1,9TDI--leto all AEZ 225/65/16 zima plech 195/70/15Petys píše:Na zimu nejakeho ojeteho Favorita a VW v garazi.A problem je vyresen a nemusis prezouvat.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku