Jaké auto vybrat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaké auto vybrat
Zdravím řeším ted dilema chtěl bych koupit auto do práce cca 10km tam a 10km zpět přemýšlím o Citroen Saxo,Peugeot 106,Suzuki Swift,Seat Arosa,Toyota Yaris ta je asi největší můj favorit všechno v benzínu,co by jste doporučily co nehnije a moc se nekazí,děkuji za postřehy a doporučení.
Předpokládám, že myslíš Yaris 4vál, tak to je super motor. Spotřeba kolem 6-ti litrů, posuvné zadní sedačky jsou super. Měl jsem r.v. 2001 negarážované a zespodu kastle jen povrchová koroze na bodových svárech, kterou jsem zastříkal tectilem. S tou korozí záleží na kusu. Jediná věc, která se tak nějak může pokazit je el. servo pod volantem. Stojí neskutečnej ranec. Jízdní vlastnosti má mnohem lepší jak tebou vyjmenovaní konkurenti a na rozdíl od nich i brzdí! Za deset let a 90000km jsem měnil jen Lambdu (kromě běžného servisu).
Jediné malé auto, které se mi jeví lepší co do komfortu je Punto.
Swifty rezaví jak prase a ty 3válce jsou strašné...
106 a Saxa sice tak nerezaví, ale serou se tam zadní nápravy, u benzínů teče olej z těsnění pod hlavou, odchází spínačky ...
Vybírat si malé auto za málo peněz, tak bych se díval po Puntu, nebo Yarisu.
106 a Saxa sice tak nerezaví, ale serou se tam zadní nápravy, u benzínů teče olej z těsnění pod hlavou, odchází spínačky ...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
106peugeot 1,5D som mal, súhlasím s dhfoolem. Motor bez problémov, bez korózie a jazdilo to na 4,00 litroch, aj diesel motor bol od oleja, aj sa srali spínačky, nápravu som dal repas, nový chladič, predal ho za 1700€ a do dnes chlapik do neho nedal cent. Mal poctivých 178tisíc a na hladký diesel, myslím to je prd.dhfool píše:Předpokládám, že myslíš Yaris 4vál, tak to je super motor. Spotřeba kolem 6-ti litrů, posuvné zadní sedačky jsou super. Měl jsem r.v. 2001 negarážované a zespodu kastle jen povrchová koroze na bodových svárech, kterou jsem zastříkal tectilem. S tou korozí záleží na kusu. Jediná věc, která se tak nějak může pokazit je el. servo pod volantem. Stojí neskutečnej ranec. Jízdní vlastnosti má mnohem lepší jak tebou vyjmenovaní konkurenti a na rozdíl od nich i brzdí! Za deset let a 90000km jsem měnil jen Lambdu (kromě běžného servisu).

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS