Jaké auto vybrat

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Martin RS
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jaké auto vybrat

Příspěvek od Martin RS »

Zdravím řeším ted dilema chtěl bych koupit auto do práce cca 10km tam a 10km zpět přemýšlím o Citroen Saxo,Peugeot 106,Suzuki Swift,Seat Arosa,Toyota Yaris ta je asi největší můj favorit všechno v benzínu,co by jste doporučily co nehnije a moc se nekazí,děkuji za postřehy a doporučení.
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

felda v plynu :)
Martin RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin RS »

TAky jsem o ní přemýšlel,ale bojim ze koroze :)
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Předpokládám, že myslíš Yaris 4vál, tak to je super motor. Spotřeba kolem 6-ti litrů, posuvné zadní sedačky jsou super. Měl jsem r.v. 2001 negarážované a zespodu kastle jen povrchová koroze na bodových svárech, kterou jsem zastříkal tectilem. S tou korozí záleží na kusu. Jediná věc, která se tak nějak může pokazit je el. servo pod volantem. Stojí neskutečnej ranec. Jízdní vlastnosti má mnohem lepší jak tebou vyjmenovaní konkurenti a na rozdíl od nich i brzdí! Za deset let a 90000km jsem měnil jen Lambdu (kromě běžného servisu).

Jediné malé auto, které se mi jeví lepší co do komfortu je Punto.

Swifty rezaví jak prase a ty 3válce jsou strašné...

106 a Saxa sice tak nerezaví, ale serou se tam zadní nápravy, u benzínů teče olej z těsnění pod hlavou, odchází spínačky ...

Vybírat si malé auto za málo peněz, tak bych se díval po Puntu, nebo Yarisu.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

dhfool píše:Předpokládám, že myslíš Yaris 4vál, tak to je super motor. Spotřeba kolem 6-ti litrů, posuvné zadní sedačky jsou super. Měl jsem r.v. 2001 negarážované a zespodu kastle jen povrchová koroze na bodových svárech, kterou jsem zastříkal tectilem. S tou korozí záleží na kusu. Jediná věc, která se tak nějak může pokazit je el. servo pod volantem. Stojí neskutečnej ranec. Jízdní vlastnosti má mnohem lepší jak tebou vyjmenovaní konkurenti a na rozdíl od nich i brzdí! Za deset let a 90000km jsem měnil jen Lambdu (kromě běžného servisu).

Jediné malé auto, které se mi jeví lepší co do komfortu je Punto.

Swifty rezaví jak prase a ty 3válce jsou strašné...

106 a Saxa sice tak nerezaví, ale serou se tam zadní nápravy, u benzínů teče olej z těsnění pod hlavou, odchází spínačky ...

Vybírat si malé auto za málo peněz, tak bych se díval po Puntu, nebo Yarisu.
106peugeot 1,5D som mal, súhlasím s dhfoolem. Motor bez problémov, bez korózie a jazdilo to na 4,00 litroch, aj diesel motor bol od oleja, aj sa srali spínačky, nápravu som dal repas, nový chladič, predal ho za 1700€ a do dnes chlapik do neho nedal cent. Mal poctivých 178tisíc a na hladký diesel, myslím to je prd. ;)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

swift a korozi muzu potvrdit. Sice jen povrchova ale vsude. Za to spolehlivosti a jizdnima vlastnostma vyborny..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“