Krátkodobé havarijko na auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Krátkodobé havarijko na auto
Ahoj chystam se do chorvatska ale potřeboval bych se zeptat jestli jde zřídit něco jako havarijko na dobu cesty kdyby mi někde auto náhodou kleklo abych se nemusel oběsit jen při představě ceny za odtah... Díky Roman
VW T5 GP 103 KW long
odtah ti beztak cvaknou asi jen do nejblyžšího servisu,pokud ti budou tvrdit něco jiného,raději si smlouvu pořádně pročti.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Nevím raději se informuj přímo v pojištovně
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
před nějakou dobou jsem to taky zjišťoval a zjistil jsem následovné:
uamk - odtah do 200E (5000kč) - nic moc. spíš nic než moc
kooperativa havarijní - (služba 40) - lze i na měsíc - nabízí odtah do místa bydliště v případě, že se auto nebude opravovat na místě, k tomu je nutné využít i cestu zpět pro osoby z auta (vlak, v případě cesty nad 8h lze i letadlo).
půl hodiny jsem tohle tahal z lidí na infolince, vůbec se jim do toho nechtělo, tak jsem si to ještě nechal poslat písemně, abych mohl případně aspoň něčím operovat.
a jako poslední byla pojišťovna (kterou si nemůžu vzpomenout) s cestovním pojištěním osob, ke kterému šlo připlatit případný odtah vozidla.
každopádně asi nejlepší je pohledat nějaké kontakty na odtah za dobrou cenu a vzít si číslo sebou , protože jak jsem se dozvěděl, že jedni dali za altík v HR 15t, další 10t za startér, přijde mi to levnější varianta.
uamk - odtah do 200E (5000kč) - nic moc. spíš nic než moc
kooperativa havarijní - (služba 40) - lze i na měsíc - nabízí odtah do místa bydliště v případě, že se auto nebude opravovat na místě, k tomu je nutné využít i cestu zpět pro osoby z auta (vlak, v případě cesty nad 8h lze i letadlo).
půl hodiny jsem tohle tahal z lidí na infolince, vůbec se jim do toho nechtělo, tak jsem si to ještě nechal poslat písemně, abych mohl případně aspoň něčím operovat.
a jako poslední byla pojišťovna (kterou si nemůžu vzpomenout) s cestovním pojištěním osob, ke kterému šlo připlatit případný odtah vozidla.
každopádně asi nejlepší je pohledat nějaké kontakty na odtah za dobrou cenu a vzít si číslo sebou , protože jak jsem se dozvěděl, že jedni dali za altík v HR 15t, další 10t za startér, přijde mi to levnější varianta.
-
- Přispěvovatel
Vzhledem k tomu že máme poměrně velkou společnost s několika odtahovkami a několikrát se nám poštestilo jet pro klienta zcela zdarma třeba až do španělska a on přitom letěl v letadle, zrovna v tomto případě si nejsem jist kolik jeho pojistka stála, ale konkrétní příklad byl letos v létě, kdy jsem byl v itálii pro klienta který měl cestovní pojištění u kooperativy + pojištění cestovní auta za 250kč s tím že měl 200km spoluúčast a odtah do 1500km od místa bydliště... No a co se nestalo jel po dálnici nedobrzdil a už to bylo na světě samozřejmě zaplatil 250 euro za odtah po itálíí. Nám zaplatil 200km a zbytek grátis všeho všudy ho to vyšlo asi na desítku i s tim odtahem po itálii ( který je o dost dražší než stejná taxa u nás). Což myslim že je super se připojistit. Ještě taková malá poznámka: V Kooperativě se nabídli s tim pojištěnim na auto sami, nemusel se dotazovat klient.
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série