dily VIKA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Moc bych neveril na omyl,proste to zkousej.
Jinak VIKA jsem kupoval chladic na fabii po bouracce,prvni co prisel tekl asi na trech mistech,poslal jsem ho zpet a dostal novy,ktery byl OK.Cena byla asi 800 kc.Pak jsem kupoval poloosy VIKA,cena komplet poloosy asi 900,manzety zpuchrely asi za 5 mesicu,tak jsem manzety dal jine,poloosy bez problemu 40 000 km,pak jsem auto prodal.
Jinak VIKA jsem kupoval chladic na fabii po bouracce,prvni co prisel tekl asi na trech mistech,poslal jsem ho zpet a dostal novy,ktery byl OK.Cena byla asi 800 kc.Pak jsem kupoval poloosy VIKA,cena komplet poloosy asi 900,manzety zpuchrely asi za 5 mesicu,tak jsem manzety dal jine,poloosy bez problemu 40 000 km,pak jsem auto prodal.
[quote=mimochodem to prislo z www.cc-autodily.cz jako nemecko-originalni vyrobce[/quote]
doufam ze jsi první napsal do cc-autodily apk to pišes tady? protože pokud to delas opacne tak spinis jeden z nejlepsích obchodu pro koncern vW hlavne teda díly na škodovky za bezkonkurenční ceny cose tyka internetových obchodu jako celek (najdou se tam i díly co jsou jinde o 10-15% jeste mín)
urcite to budou resit kdyz se jim ozves
doufam ze jsi první napsal do cc-autodily apk to pišes tady? protože pokud to delas opacne tak spinis jeden z nejlepsích obchodu pro koncern vW hlavne teda díly na škodovky za bezkonkurenční ceny cose tyka internetových obchodu jako celek (najdou se tam i díly co jsou jinde o 10-15% jeste mín)

Škoda Octavia II Combi ELEGANCE 1,9TDi 77kW MR 2006 - šedá anthracite metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
Škoda Felicia I LX 1.9D 47kW MR 1997 - tmavě zelená metalíza
ja nikoho nespinim, pisu jen, co se mne stalo, kdyz jsem jim volal (a neni jednoduche se jim dovolat), bylo mne receno, ze se stal omyl a jak jsem psal, budu tomu veritpíše:doufam ze jsi první napsal do cc-autodily apk to pišes tady? protože pokud to delas opacne tak spinis jeden z nejlepsích obchodu pro koncern vW hlavne teda díly na škodovky za bezkonkurenční ceny cose tyka internetových obchodu jako celek (najdou se tam i díly co jsou jinde o 10-15% jeste mín)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Tak já mám zase ze zámkama špatnou zkušenost.Cena dobrá koupil jsem zadky oba vydržely rok potom se nějak ten jeden zámek kousl a komfortka to pořád zamykala až se z toho zbláznila.Po demontáži toho zámku byl celý mechanizmus jak svařený z ničím nešlo hnout tak šli do koše ani mikrospínače nejsou rozdělovatelné jak ti org. ale ty jsem si vzal ustřih jsem je i z dráty 

Seat toledo rv04 66kw rotačka
-
- Aktivista