silentbloky (ulozeni) zadni napravy leon 1m
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ano mylis sa. Rameno napravy na aute nie je vodorovne ako je to na tom obrazku, ale je pod urcitym uhlom (ktory sa navyse so zatazenim vozidla meni) ku karoserii kde sa uchytava, pozri si to na aute. Tu montaznu polohu treba dodrzat odhadom - znacku na hranu - jednoduche ako facka, predpokladam ze uhlomerom to tam vymeriavat nebudes. A sorry ale uz ma tato debata moc nebavi, ked vies ako to mas namontovat tak si oblec monterky a sup sup... neder si tu prsty pri klavesniciOKI píše:Oprav ma keď sa mýlim .

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
tak potom tu nepíš že kolmo na rameno, keď to tak nieje,subz3ro_tdi píše:Ano mylis sa. Rameno napravy na aute nie je vodorovne ako je to na tom obrazku, ale je pod urcitym uhlom ku karoserii kde sa uchytava, pozri si to na aute. Tu montaznu polohu treba dodrzat odhadom - znacku na hranu - jednoduche ako facka, predpokladam ze uhlomerom to tam vymeriavat nebudes. A sorry ale uz ma tato debata moc nebavi, ked vies ako to mas namontovat tak si oblec monterky a sup sup... neder si tu prsty pri klavesniciOKI píše:Oprav ma keď sa mýlim .
ale radšej napíš na značku = to jest na zvar
a tiež tvoje vyjadrenie :
Keby si sa nad tym trochu logicky zamyslel preco to vobec ma nejaku montaznu polohu, ako sa to rameno v tych ulozeniach hybe a comu chceme spravnou polohou zabranit tak si to odvodis velmi jednoducho
NO VYSVETLI ?
To sú čo za reči ,, okolo podstaty veci,, radšej napíš odvôvodnenie že ako a prečo
budeme si tu na fóre radiť a pomáhať , alebo len hrať sa na mudrcov
OCTAVIA COMBI 1,9 TDI 81kW, AHF, r.v. 2001
- subz3ro_tdi
- Aktivista
@OKI: Nevdacnemu mudrlantovi ako ty je asi kazda rada zbytocna (pytal si sa "kolmo ci pozdlz" tak co tu teraz slovickaris??) + strata casu (mas dielensku prirucku - naco sa vypytujes? podstatu som ti vyssie napisal, staci poriadne citat...) Poprosim ta uz na mna nereaguj. Dakujem!
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
no ty si tu mudrlant na toto si mal reagovať :subz3ro_tdi píše:@OKI: Nevdacnemu mudrlantovi ako ty je asi kazda rada zbytocna (pytal si sa "kolmo ci pozdlz" tak co tu teraz slovickaris??) + strata casu (mas dielensku prirucku - naco sa vypytujes? podstatu som ti vyssie napisal, staci poriadne citat...) Poprosim ta uz na mna nereaguj. Dakujem!
Keby si sa nad tym trochu logicky zamyslel preco to vobec ma nejaku montaznu polohu, ako sa to rameno v tych ulozeniach hybe a comu chceme spravnou polohou zabranit tak si to odvodis velmi jednoducho
NO VYSVETLI !?
ale asi ti to nieje celkom jasné
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Poprosil som ta nereagovat ale vidim ze si rad na verejnosti nieco dokazujes, ze?
Je pre teba takato odpoved konecne dostatocne vycerpavajuca a mozeme ukoncit tuto fraskarnu?

Tu uvazujes samozrejme spravne, v com sa mylis je to ci je podstatne dodrzat presny uhol... ako som sa ti snazil naznacit (zamerne nie dokladne vysvetlit, lebo by si zase isiel po slovickach a nie obsahu), idealna poloha a smer namahania toho silentbloku su zavisle na zatazeni auta, na konkretnej vyske pruzin atd. Preto sa poloha neudava striktne v stupnoch ale iba "nasmerovat" znackou k ramenu. Slovo "kolmo" sa v slovenskom jazyku nevztahuje len na "uhol 90 stupnov k niecomu", ale aj na vyjadrenie niecoho "zvisleho" (vid. hned prve synonymum slova tu), cize jeho pouzitie je v tomto pripade adekvatne aj ked pre slovickarov zavadzajuce.OKI píše:práve že logický uvažujem nad montážnou polohou, aby to rameno v tých uloženiach pri jazde bolo tuhé a nelietali kolesá do strán tak by mala byť ta guma v predu a vzadu a hore a dole to vybratie.
Je pre teba takato odpoved konecne dostatocne vycerpavajuca a mozeme ukoncit tuto fraskarnu?

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Ja si nič nepotrebujem dokazovať ja iba komunikujem.subz3ro_tdi píše:Poprosil som ta nereagovat ale vidim ze si rad na verejnosti nieco dokazujes, ze?![]()
Tu uvazujes samozrejme spravne, v com sa mylis je to ci je podstatne dodrzat presny uhol... ako som sa ti snazil naznacit (zamerne nie dokladne vysvetlit, lebo by si zase isiel po slovickach a nie obsahu), idealna poloha a smer namahania toho silentbloku su zavisle na zatazeni auta, na konkretnej vyske pruzin atd. Preto sa poloha neudava striktne v stupnoch ale iba "nasmerovat" znackou k ramenu. Slovo "kolmo" sa v slovenskom jazyku nevztahuje len na "uhol 90 stupnov k niecomu", ale aj na vyjadrenie niecoho "zvisleho" (vid. hned prve synonymum slova tu), cize jeho pouzitie je v tomto pripade adekvatne aj ked pre slovickarov zavadzajuce.OKI píše:práve že logický uvažujem nad montážnou polohou, aby to rameno v tých uloženiach pri jazde bolo tuhé a nelietali kolesá do strán tak by mala byť ta guma v predu a vzadu a hore a dole to vybratie.
Som rád že si sa pochlapil a vyjadril k veci /hoc si si zas neodpustil ..../
končíme debatu