citroen c4 ručni ele.brzda!!!

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karter
Aktivista
Odpovědi: 1

citroen c4 ručni ele.brzda!!!

Příspěvek od karter »

chlapy jde na tomhle autě nějak nastavit aby po každem zastaveni a zhasnuti motoru se nezatahovala ručni el.brzda.jde o Citroen C4 r.v.08 diky za info
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: citroen c4 ručni ele.brzda!!!

Příspěvek od slovacek.milos »

karter píše:chlapy jde na tomhle autě nějak nastavit aby po každem zastaveni a zhasnuti motoru se nezatahovala ručni el.brzda.jde o Citroen C4 r.v.08 diky za info
by mě taly zjímalo protoýe ten systém nic moc a až se vysere tak se majitel posere ;)
karter
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: citroen c4 ručni ele.brzda!!!

Příspěvek od karter »

slovacek.milos píše:
karter píše:chlapy jde na tomhle autě nějak nastavit aby po každem zastaveni a zhasnuti motoru se nezatahovala ručni el.brzda.jde o Citroen C4 r.v.08 diky za info
by mě taly zjímalo protoýe ten systém nic moc a až se vysere tak se majitel posere ;)
No právě musim někde sthnout přiručku nebo to pry jde hlavně kvuli zimnimu obdoby že se po zhasnuti motoru sama nezatahuje
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

spíš jestli to není o kodování komfortu a tuto funkci lze zrušit po tom bych šel te systém i ty lanovody nic moc a pokud jezdíš po městě tak ta krabice dostává kapky :roll:
mirdasR32
Přispěvovatel

Příspěvek od mirdasR32 »

Jde to nastavit diagboxem v konfiguraci ABS,ESP.
Combi ASZ
VPetr
Přispěvovatel

Příspěvek od VPetr »

Myslim ze to jde kombinaci ..napr.drzis "tlacitko" smer nebrzdit a vypnes zapalovani..tak to funguje u forda myslim ze i u C4 picasa jsem to tak delal...
Odpovědět

Zpět na „Citroën“