Prodej vozu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Prodej vozu

Příspěvek od Tomas.cz »

Dotaz,

prodávám auto dlouholetého zákazníka, je havarované, oprava se nerentuje, ale nd by se z něj ještě užilo dost.

Volá dost kupců, když už doladíme cenu, tak odhlásit na sebe to nechce nikdo, ale 99% kupců mi nabízí variantu, že jim auto prodám, zůstanou mi značky, malý/velký tp a do cca 14ti dní mi pošlou od nějaké spřátelné firmy doklad o eko likvidaci s kterým lze již vyřídit odhláška vozu.

Máte s tím někdo zkušenost? Případně, jak nějak líp prodat havarovanou káru? Bojím se že nic nepřijde a já budu mít problém :)

Díky
Karamusa
Přispěvovatel

Příspěvek od Karamusa »

zajdi na uřad a požádej o vyřazení auta z evidence,podepišeš prohlašení že auto pujde na ND
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

export moldavie .......
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Nám by se hodilo ideálně to na kupce nebo někoho odhlásit a ahoj, auto stojí v Praze a sídlo firmy je Turnově, to jsem si zase na....l jak to tak pozoruju :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já mám taky takový problém, chci auto odhlásit, ale nechci ho zatím dát na šrot, protože chodí na brnk a vozím s tím seno/je to dodávka/. Žádný auto jsem tak neměl rád jako tohle, /Fiorino/takže jsem rád, že jak píše Karamusa , že jej můžu mít na ND..Taková skvělá auta se již nedělají.. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“