Koupě Octavky 1.8T 110kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koupě Octavky 1.8T 110kw
Zdravím chystám se v nejbližší době koupit Octavku 1.8T a předělat ji na plyn,pojedem pro ni do němec chtěl bych 2003-2004,jaké jsou tyto motory,maji nějaké zásdí problémy mouchy a co 4x4 je tam problém?
1.8 20V turbo je najvdacnejsi AGU ktory sa montoval az do roku 2001. Mam mech. skrtiacu klapku , jednu lambdu a nema sekundarny vzduch!!! Ale pokial trvas na roku 2003/04 tak AUM, ARZ, prip AXR v 4x4, alebo AUQ v Octe RS tak tie motori uz maju EPC a su prespikovane vyssie uvedenymi zbytocnostami. Splynovac neries nevyplati sa to. Radsej si daj dlhsiu prevodovku a budes spokojny. Prevodovka z O1 RS ti znizi spotrebu o 0.3L, alebo 6Q z 2.0TFSI ti znizi spotrebu aj 0.5L. Bolestou je saci kos olejoveho cerpadla, takze hned po kupe preventivne vana dole a vymontovat olejove cerpadlo a cele ho dokladne vycistit v tech. benzine. Do 4x4 by som uz z vlastnej skusenosti nesiel.
http://www.tipcars.com/skoda-octavia/ko ... 90767.html
to auto znám 7 let,vše jsem dělal já,jezdila s tím ségra,je tam loni dělaná go hlavy,jsou tam letos nové 16" micheliny,a interiér tak zachovalý a čistý že jiné auto takové neznám,loni dělané komplet kotouče a desky a jedno př a jedno zadní ložisko,nikdy nebouráno,nechala to tam protiúčtem za OIII.takové auto ani v D nekoupíš
to auto znám 7 let,vše jsem dělal já,jezdila s tím ségra,je tam loni dělaná go hlavy,jsou tam letos nové 16" micheliny,a interiér tak zachovalý a čistý že jiné auto takové neznám,loni dělané komplet kotouče a desky a jedno př a jedno zadní ložisko,nikdy nebouráno,nechala to tam protiúčtem za OIII.takové auto ani v D nekoupíš

SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
-
- Aktivista
koukni kolik bordelu je v motoruMartin RS píše:O to nejde já jsem olej normálně vyměnil jde o to že předposlední olej byl long live a chtěl jsem vědět jestli bych tentoolej co jsem tam ted nalil neměl vyměnit třeba po 2tis abych ho použil jako takový proplach protože nevím jak tam ten long před tím byl dlouho.

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
muzete nekdo napsat vic k tomu motoru 1,8 turbo? chci si koupit jakoze na zimu nejakou 4 kolku a premyslim jestli ma smysl jeep nebos atci neco takovyho s haldexem pripadne torsen. s autem najedu tipuju max 2 tis km takze moc nebudu resit spotrebu i kdyz kdyz nejaky jeep V8 bude brat pres 30 v terenu LPG by se hodilo. Chci to na tahni dreva,ale ne kazdej den spis vikendy,plus jako konicek (projizdky po prirode) a jak sem psla na zimu na jezdeni na chalupu. ten dko ma tady ty osobaky ve 4 kole si to chvali a vyklada,ajk to vsude vyjede:D,ale lidi co maji obravdu offroady na to jen plivou spinu a pak clovek nevi co by mu stacilo ja rozhodne nechci jezdit nejaky bahna,ale ten pohon 4X4 potrebuju,protoze s predokolkou nevyjedu louku ani zasucha mel sme dkysi doma kiu sportage a subaru legacy a ti to zvladaly vpohode,ale rozhodne si nechci koupit ladu nivu to tka mozna bez TP,ale na silnici bych s tim nevyjel
takze k tomu motoru 1,8 turbo je pravda,ze chlasta tolik co V6stka u audi?prej je tezke dostat se pouze s predokolkou pod 10 kombinovane. dale sere se tam ta hlava jak byl zmineny repas? protoze delat 20v asi neni za 5 tis zejo. to musi byt balik jak krava. co tubo? vim,ze tam odchazi vaha vzduchu a problem s regulaci turba takze jako u TDI.
pripadne poradte nejaky vozitko.
takze k tomu motoru 1,8 turbo je pravda,ze chlasta tolik co V6stka u audi?prej je tezke dostat se pouze s predokolkou pod 10 kombinovane. dale sere se tam ta hlava jak byl zmineny repas? protoze delat 20v asi neni za 5 tis zejo. to musi byt balik jak krava. co tubo? vim,ze tam odchazi vaha vzduchu a problem s regulaci turba takze jako u TDI.
pripadne poradte nejaky vozitko.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
tak ten motor by byl vyhodny tim,ze je silny a pritom bych usetril za pojistku,protoze budu platit zase za 2 auta . ale jsou to 2 tis rocne rozdil takze zanedbatelny. otazka je co bude treba nakladnejsi kdyz se vysere pohon 4X4 haldex je celkem jasny sere se to a za 5 tis to asi na vrakacu nesezenu,ale co nejaky diferak ja nevim co u nejake stale 4 koly? vubec s ev tech pohonech nevyznam
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +