Zlomenina přdloktí u zápěstí

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dawe2706
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dawe2706 »

jericho-3 píše:Jde o to, co bude Davídek dělat až dospěje, některým lidem by rotace ruky možná vadila jen když strkají mobil do sáčku na krku..Ale ti, kteří potřebují ruce k práci, tam by mohl nastat velký problém..Takže jdeš správnou cestou operace..Ještě že jsou u nás pořád šikovní doktoři, kteří ani nechtěli poděkovat a odejít... :)
Dělal s ním různý cviky a když si opřeš lokty o tělo a dáš ruce do pravého úhlu a dlaněma vzhůru,tak to on už na té špatné ruce neudělá.Pravou dá v pohodě a na levou mu chybý cca 40 stupňú a to je hooodně za nějakou hranicí.
Je to tak jak píšeš.. prostě díky bohu za něj.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Chudák kluk, zase ho budou trápit. Tohle měli hoši zvládnout napoprvé. Můj kámoš po "odborné opravě -plus rentgen"jeho dcery, která spadla z gauče, náhodou vezl tchyni k léčitelce přes kostru, tak tam přivedl i dceru, která neustále řvala/lékař řekl, že je v pořádku,že má jen šok/ a ta si ji posadila na židli, a škubla s ní...holka zařvala a za chvili se smála.. Babka povídala, ještě, že jste přijel, děvče by bylo hrbaté...Povídám mu, měl jsi se vrátit a doctorovi přerazit čelist... :(
nepropadat panice...
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Ono je to těžké... je to jako ve všech profesích... někdo umí, někdo neumí... jednou u pivka hlásí kamoš elektro-inženýr (který snad dodnes nepochopil, jak funguje tranzistor) směrem ke kámošovi doktorovi: "Jestli ty jsi doktor jako já inženýr... tak chraň nás pán Bůh" 8)

Ať to Davídkovi dobře dopadne...
GIV Variant TDi ???kW
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To máš pravdu, ale pokud nejde o zdraví nebo život jde o h.vno..Proto když doktor neví, má si přizvat koncilium..vím, že to zní naivně, ale nedá se nic dělat. Když k tomu nejsem, jdu dělat do trafiky... :)
nepropadat panice...
dawe2706
Aktivista

Příspěvek od dawe2706 »

Tak nějaké novinky. Davídek už je po operaci a dnes si pro ně jedu.. má to srovnaný a to je hlavní.
Ale celkem zajímavé zjištění... přes email jsem kontaktoval cca 10 doktorů (poslal jsem jim i RTG snímky a dokumentaci) 6 z nich napsalo,že by to chtělo operací srovnat a 4 ,že se to časem srovná.
Jedna pravda je taková,že by se ruka opravdu srovnala,ale jak jsem už psal výše,že by měl omezenou hybnost v určitém natoční ruky.
Závěr: v prvé řadě bych chtěl MOC PODĚKOVAT uživateli titan0306. ve Vysoké nad Jizerou jsou fakt profíci a až s rodiným přístupem (od doktora po uklízečku) je to pro mě pracoviště NO.1.
a v druhé řadě je smutný,že 40% doktorů v naší republice by tenhle problém řašilo špatně.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“