Jak se vyhnout placení pokuty za rychlost.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

x-man píše:řekne, že auto půjčil a komu, tak splní svojí povinost nahlásit to.
Ta osoba, která ho měla půjčený se už může vymluvit, že to půjčila osobě blízké.
Vymlouvání na osobu blízkou nemůže majitel auta, ale další osoba už jo na ní už se to nevztahuje:)
to jsem nikdy nečetl je to velice zajíměvé a velice logické tos vymyslel nebo kde jsi to četl

vlastník vozidla se vymlvit nemúže ale ten další v pohodě

kurka ty jsi na to přišel x man (crazy)

tys tomu přišel na kloub skláním se pře tebou ;) si borec nakonec miloš
hanyking
Přispěvovatel

Příspěvek od hanyking »

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012050801

Tak druhá možnost je, že borec uvede nějakého řidiče bytem v Tuvalu nebo třeba v Somálsku. Jde o to aby se z té země nevracela nedoručená pošta.

Jen je potřeba uvážit která verze je jistější.
Škoda felicia 1.9D
Luke10
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke10 »

Navic polišmeni jsou kurvy. Sami jezdi :
1.) bud jak prasata (i bez majacku)
2.) nekdy z niceho nic kdyz jsou zrovna v nejake mensi kolone si pusti majacek, aby mohli predjed.
3. Brzdi provoz. (nesnasim kdyz nikdo na 50km/h (uz tak je to pomale) jede treba 35-40. Tedko lidi maji bobky predjizdet polišmeny, aby nahodou pri predjizdeni neprekrocili rychlost a oni je hned nezastavili.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

omg kvuli litru vymejslet takove cipoviny a delat ze sebe idiota, to vam za to stoji?
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

jaykay:od tý doby, co mě "soucítící" a pokyvující cajt utvrdil v tom, že s nima nemá cenu jednat na férovku (2500,- +3body za 72km/h na Nuseláku - tříproudovka bez přístupu chodců, přehledná, "poodjetím" od ostatních jsem si kolem sebe udělal prostor, atd. - no zkrátka mířim k tomu, že za vyloženě lživě, byť "jen" nazvanej, "přestupek" - tj. "Proti bezpečnosti a plynulosti provozu" - v týhle konkr. situaci skutkově prokazatelná lež ...), tak od tý doby mi za to stojí i o řád nižší částka ;) ...
btw. fotky maj obvykle docela povedený, zívajícímu spolujezdci bylo těsně nad rukou (foceno z vyšší úrovně) vidět "až do huby" ... takže základ je nechat si ukázat fotku, než s nima vůbec začnu mluvit... btw. foceno ze vzdálenosti zhruba 100m mobilním radarem ... to kdybych věděl, stihl bych zpomalit víc, myslel jsem, že mě maj už tak v půlce Nuseláku...
pašíkombi AFN B597
marthass
Přispěvovatel

Příspěvek od marthass »

Kvůli litru ze sebe dělat šaška? Litr je snad málo?

Co se fotek týče, slyšel jsem, že i když člověk na té fotce je úplně evidentně on, tak když se to nepřizná a pouze se říká, že ano, že ten člověk mi je podobný, ale nejsem to já, tak nemají páku jak to prokázat (např. hodně podobný příbuzný atd)
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

slovacek.milos píše:marku a jezdíš podle předpisů :?
Ano - rychlost dodržuji výhradně a vždy a za rychlost jsem nikdy státu nedal ani korunu.

marthass píše:Hlavně prosím nezamořujte vlákno moralistickými nesmysly jako jezděte podle předpisů atd.
To není moralistický nesmysl, to je prosté konstatování skutečnosti. Nemám snad pravdu? Prostě a jasně - každý je strůjcem svého štěstí a každý za své svobodné konání nese následky. Kdyby jel podle předpisů, pokutu by nedostal. Dostal pokutu, neb jel vyšší než povolenou rychlostí. Ať zaplatí pokutu!!! Nic jiného si nezaslouží. Tak to prostě je :-).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
hanyking
Přispěvovatel

Příspěvek od hanyking »

Pokud třeba zavážíš obchody atd. a za den najedeš 600km tak podle předpisů se ti to nepovede. Prostě ta 50 v obci je mnohdy nesmysl. Pokud je to rovinka kde nejsou baráky tak jakého přestupku jsem se dopustil, když jsem tam jel v noci 61??? Koho jsem ohrozil nebo omezil???
Taková zákon a postup státu neslouží k bezpečnosti provozu ale k zalepení kasy obcí které nakoupili nesmyslně drahá radary. Proto by s tím měl každý vyjebat podle svého nejlepšího vědomí. :D
Škoda felicia 1.9D
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Marek77 píše: Prostě a jasně - každý je strůjcem svého štěstí a každý za své svobodné konání nese následky. .
Na tom bude asi něco špatně, protože tady následky znamenají TREST
Tel:776005385 Nový Bor
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

titan0306 píše:
Marek77 píše: Prostě a jasně - každý je strůjcem svého štěstí a každý za své svobodné konání nese následky. .
Na tom bude asi něco špatně, protože tady následky znamenají TREST
a jaky by mel byt nasledek? pochvala?
proste jsem prekrocil rychlost - jsem blb - ponesu si nasledky - pokuta
a kdyz budu tuplovanej nechapajici blb, tak me to ceka za par dni znovu
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
marthass
Přispěvovatel

Příspěvek od marthass »

V pořádku. Jezdi předpisově. Plať pokuty (když už někdy se stane). A nás špatných si nevšímej. Díky ;)
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

asi nejjednodušší rada je nekazit zbytečně den někomu(ať už "chudinkovi bez velení bezmocnýmu" nebo "pánu svý sesle"), kdo "s tim nemůže nic dělat", než ti dát pokutu (a musí jednat podle předpisů a jejich výkladu "vyšší mocí", přičemž to určitě nebude ovlivňovat výši jeho odměn,ap....) a toho právě využít tak, aby nemohl dělat nic s tim, že tě neoflastruje (česky řečeno, proč to ulehčovat, když to zvládne svym jednáním 8 z 10 v řadě nas.anejch a otrávenejch "přestupců" ... ) a třeba nebude mít radost z toho, že si nepřipíše "další čárku", ale může bejt spokojenej už s tim, že nejsi další z řady "nas*anejch remcalů", který si zanadávaj (nebo třeba jen "slušně otráveně" poděkujou) a zaplatěj ;)
pašíkombi AFN B597
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já jsem zrovna dnes jel s Octou se spadlou přístrojkou , rafičky ležely jako mrcha, tak jsem rychlost jen odhadoval a nechával jsem auta za sebou..Snadno jsem mohl dostat pokutu... U v nás ve 40 cítce jezdí píčusové 100, to policajty nezajímá, ale když někdo valí 150 km po dálnici jsou nasraní..Takže se nedivím, že někdo je sankcionován...Já jezdím jinak předpisově, ale každý je jen člověk. Budeš zamilovaný a je to hned... :)
nepropadat panice...
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

já se snažim jezdit hlavně bezpečně, někdy je to i pomaleji, než je povolená rychlost (kolikrát i čumim, že je třeba"sedmdesátka (km/h) před devadesátkou(°)" ) , ale často tomu tak neni ... jsou i úseky, kde je třeba třicítka opodstatněná, ale zdaleka ne všechny (chápu např. před školou, tim spíš, pokud je nepřehledno u kraje silnice, ať už kvůli zaparkovanejm autům nebo třeba porostu, ap.), ale když je to rovinka, kde je jasně vidět každej pohyb min.50m od krajů silnice, event. z druhý strany protihlukovka, tak je kolikrát nebezpečnější se táhnout tou třicítkou za nějakou pozor nedávající blondýnou (ať už kochající se krajinou nebo třeba "z nudy" novou rtěnkou...i když to jsem viděl i mimo třicítky ;) ), to je pak čekání na to, kdy nějakym prudkym pohybem vyděsí protijedoucího sobě podobnýho řidiče a "pošle" mi ho před sebe do protisměru (zajímavý je občas srovnání patníků u podobnejch úseků, kde je třicítka a padesátka, ale to ve statistikách moc nenajdeme ;) - možná spíš ve statistikách domácího násilí :D )
btw. nebejt nátura některejch jedinců taková jaká je, mohlo tu v klidu fungovat i rozlišení rychlosti dle denní doby, ale tady to funguje fakt spíš systémem "de*ilama pro de*ily" a to i za prachy těch vstřícnejch řidičů (např. ve stylu "dva pruhy z kruháče jsou pro přechod za zastávkou nebezpečný, tak raději uděláme jeden a abychom tu blokaci kruháče dovedli k dokonalosti, přidáme k tomu semafory..." )
pašíkombi AFN B597
daniel.j
Nováček

Příspěvek od daniel.j »

Někdy v březnu mi přišlo předvolání na podání vysvětlení přestupku z Jižní spojky, 102kmph. Jak tu už někdo zmiňoval, použil jsem metodu odvolání se na osobu neexistující z exotické země a mám klid :) Na Google Maps jsem si našel adresu v Johannesburgu, JAR. Jméno jsem si vymyslel z běžných UK jmen a příjmení. A je klid :) Na kontaktování cizinců mají lhůtu 6 měsíců (tuzemské případy si hajzlíci protáhli z roku na dva, asi nestíhali).

A tady expertovi milošovi: I když máš obrázek jak se směješ do kamery, normálně úředníčkovi řekneš, že to nejsi ty. Nemůže nic, řešit to nebude. Použil jsem to už 6x, když ještě minulý rok to legálně šlo :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“