Brzdy - Skusenosti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Brzdy - Skusenosti
Ahojte Aké mate skusenosti z brzdami ? ktoré značky su dobre a ktoré nie ? popripade môžete napisať aj platničky aké mate. popripade ake velke kotuče.
Riešil tu niekto niečo niekedy na vlak autobus alebo naklaďak ?
Samozrejme na Motorové vozidlo ktoré je dopravný prostriedok, ktorý na svoj pohon využíva silu niektorého z druhov motora a ktorý sa využíva na prepravu ľudí alebo materiálu po komunikáciách alebo v teréne. Najčastejšie sa v motorových vozidlách používajú spaľovacie motory, aj keď sa používajú aj iné varianty ako napr. elektromotory. Motorovými vozidlami sú aj špeciálne vozidlá a pojazdné pracovné stroje, ktoré nie sú v prvom rade určené na prepravu.
nejedna sa o konkretne vozidlo. myslím že napriklad na fabiu brzdy brembo a na octaviu su rovnakej kvality nie ?
Samozrejme na Motorové vozidlo ktoré je dopravný prostriedok, ktorý na svoj pohon využíva silu niektorého z druhov motora a ktorý sa využíva na prepravu ľudí alebo materiálu po komunikáciách alebo v teréne. Najčastejšie sa v motorových vozidlách používajú spaľovacie motory, aj keď sa používajú aj iné varianty ako napr. elektromotory. Motorovými vozidlami sú aj špeciálne vozidlá a pojazdné pracovné stroje, ktoré nie sú v prvom rade určené na prepravu.
nejedna sa o konkretne vozidlo. myslím že napriklad na fabiu brzdy brembo a na octaviu su rovnakej kvality nie ?
jak ti máme poradit když nikdo neví na co to chceš dávat a pro jaký styl jízdy je tvůj tajemný stroj určený...
jinak náklaďáky se tu občas řeší....
jinak náklaďáky se tu občas řeší....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jedno je tak kolečko u trakaře 1.rok výroby 2.brzdy série nebo chceš něco většího 3.tvrdost obložení je dost zásadní ke stylu ježdění protože některý brzdy brzděj teplý a jiný zase ne
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
no hurá už ti to v tom podpisu vylejzá za mě dej ATE desky a kotouče jinak lepší desky ferodo DSPF nebo DS2500 ale to se ti už nebude chtít platit....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Dobrý den,
pokud chcete to co opravdu brzdí a nemá jiné problémy - pískání, prašnost apod, můžu doporučit kotouče i desky Textar, mám s nimi nejlepší prodejní zkušenosti a třeba teď jsem si je dával na své auto OII poté co jsem pořád řešil měkký pedál a slabé brzdění, vyměnilo se už vše, hadice, brzd válec hlavní a pořád nic moc, teď jsem dal na předek Textary a po týdnu kdy účinek se vystupňoval a vše si sedlo to brzdí tak jak jsem u tohoto auta nikdy nezažil, jsem nadšený, stejně tak mluví ti co tyhle brzdy mají.
Mám poměrně dost zákazníků u taxi a ti berou Textar komplet a jsou spokojení.
pokud chcete to co opravdu brzdí a nemá jiné problémy - pískání, prašnost apod, můžu doporučit kotouče i desky Textar, mám s nimi nejlepší prodejní zkušenosti a třeba teď jsem si je dával na své auto OII poté co jsem pořád řešil měkký pedál a slabé brzdění, vyměnilo se už vše, hadice, brzd válec hlavní a pořád nic moc, teď jsem dal na předek Textary a po týdnu kdy účinek se vystupňoval a vše si sedlo to brzdí tak jak jsem u tohoto auta nikdy nezažil, jsem nadšený, stejně tak mluví ti co tyhle brzdy mají.
Mám poměrně dost zákazníků u taxi a ti berou Textar komplet a jsou spokojení.
FI MPi (ame)
FIII HTP (cgpb)
O3 TSI (dada)
FIII HTP (cgpb)
O3 TSI (dada)
- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám to samé na fábii- Brembo max+ Textar a brzdí to parádně, nevadnou, destičky nějak zásadně neubývaj. Po zahřátí začnou při brzdění drobet hučet, ale pro mě je podstané, že když na to párkrát po sobě ve 200km šlápnu, nemusím se bát co se stane při dalším následném pokusu..
Dle mého, jsi udělal dobře
Dle mého, jsi udělal dobře

Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
T4 multivan, 111kw zatím série

2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
mam na svoji fabii kotouce bosch a desticky myslim taky....a brzdej vice nez luxusne....z 220 na 0 a neuvadnuli jen trva nez se malinko zahrejou...ale pak je to rezba
jinak zkusenosti z brembo a textar taky dobre

VW Eos 2.0 TFSI 147kw BWA. 390hp/540nm 
Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs

Skoda octavia 2 1Z - 1752,AL vstriky , C cidlo , 312/286mm ,podvozek komplet rs