Vyplatí se chipovat 2.5 TDI Audi?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

flekyc
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od flekyc »

netopier píše:
BH motor píše:
váha píše: To bude hlavně když se ten čip nepovede (rofl)
ked to bude robit dement tak bude kukat. Ako pred vcerom som kukal nastavenie jednej RENOMOVANEJ fyrmi zo slovenska a nehanbili sa nastavit turbotlak 2998 mbaru, ale hlavne kricia ze su naj :?
a ktora to bola firma? ...ak nechces napisat sem tak cez SZ
tjn, to by me taky zajimalo, magori (hm)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
kenzee
Nováček

Příspěvek od kenzee »

borci, ja mam tez 2.5 tdi v6 v a4. Ale je to quattro a tiptronic (ten s tim "S"), je to 132kw verze, kod tusim BAU. Rv je zacatek 2004. Zda se mi to jakesi zdechle, tak bych to chtel poladit. Nemuze bejt problem kvuli tomu tiptronicu? Asi to bude taky dost cudit, co? Pred tim jsem mel A3 2.0 tdi s chipem a to byla raketa proti tomuhle : ). Dik za radu.
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

kenzee píše:borci, ja mam tez 2.5 tdi v6 v a4. Ale je to quattro a tiptronic (ten s tim "S"), je to 132kw verze, kod tusim BAU. Rv je zacatek 2004. Zda se mi to jakesi zdechle, tak bych to chtel poladit. Nemuze bejt problem kvuli tomu tiptronicu? Asi to bude taky dost cudit, co? Pred tim jsem mel A3 2.0 tdi s chipem a to byla raketa proti tomuhle : ). Dik za radu.
nezabudni ze A3 je proti tej A4 krpec a lahsia,dost ubera vykon quattroa hlavne tiptronic...Takisto motor cosi vazi aj automat oproti manualu
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
kenzee
Nováček

Příspěvek od kenzee »

No to mi je jasne, ze je to vahove a charakterove jine auto, ale presto jsem z projevu me 2.5ky krapet zklaman, tzn. dal plati ta stejna otazka. Chipnout, kdyz mam ten tiptronic? Na kolik tak zhruba (kod BAU)? Jestli to nekdo mate, cudi to?
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

lubomt píše:ja od BH motor a tiež super
aj ja :-D (rofl)
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“