RADA Z CIPEM KWP2000

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
HUMMER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

RADA Z CIPEM KWP2000

Příspěvek od HUMMER »

zdravim vsechny,potreboval bych poradit jastli ma nekdo zkusenosti z cipovanim pres KWP2000 nejak me to nejde,asi sem naletel nekomu z netu!nevi nekdo postup?su z toho oplne hotovej,predem dik :-(
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

když neumíš ani s kwp, tak ani nemůžeš čipovat... ;)

btw. co je to za auto?
vw passat tdi pd 180ps/420nm
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

Treba je dobre ze ti to nejde , alespon ti auto jeste jezdi ;) Ale fakt nejdriv napis na jake auto a hlavne nic nazapisuj :P
slofo
Nováček

Příspěvek od slofo »

zeby trabos? (LOL)
Pocitac nam pomoze vyriesit problemy, ktore by sme bez neho nemali.
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

Me zajímá kde jste se to chipování naučili jestli jsou nekde návody tak proradte (noteeth)
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

dist01 píše:Me zajímá kde jste se to chipování naučili jestli jsou nekde návody tak proradte (noteeth)
To ti nikdo neprozradí.Ty hodiny přemýšlení, učení ,zkoumaní jsou moc cenné na to aby Ti to někdo vyklopil jen tak.Sám jsem se nějak takhle tady ptal asi před rokem a pul a nezbylo nic jineho než na to přijít sam ale stojí to hromadu času na to se připrav.Sice slušnej chip zvladnu ale stale ještě neumim vše.Což asi nikdo :)

Hlavně to není jen o KWP to je pouze nastroj ,ktery ten vícméně povedený výtvor dokáže nalejt do mozku :-)
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

tak to je me jasny že, musíš met upraveny chipy KWP je jenom soft na flashování, KWP si jich nevymyslí. Ja jsem elektro technik tak trochu vím oč de. mám doma KWP2000 se 150 chipmpa
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

prvni auto co jse me podařilo chipnout ja muj GOLF IV 1.9 TDI 74KW :D Ja jenom bych rád vedel čeho se mam vyvarovat abych neco neposral atd..... (LOL) :?
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

dist01 píše:prvni auto co jse me podařilo chipnout ja muj GOLF IV 1.9 TDI 74KW :D Ja jenom bych rád vedel čeho se mam vyvarovat abych neco neposral atd..... (LOL) :?
kdyz mas 150 uprav ani se nebudu ptak kolik te stali,protoze kvalitni uprava stoji radove tak 150euro minimalne tak si udelej obrazek sam co mas za upravy :o i kdyz tam mozna nejake ne uplne spatne budou,kradene tolik nestoji (crazy)
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

ja jsem za ne dal 7 tis. od borca ktery je normalne používá a s tym jsem si chipnul teho golfa jede slušně ani nekouří, jenom jsem chtel vedet na co jsi dat pozor abych neco nepokonil třeba některy typy aut atd....
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“