nakonec to dopadlo jak vsici predpokladali.....benzinak mel zakoureny naraznik od nafty

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ale ja to nemyslel vazneDavid-pv píše:Teď vážně: 4l spotřeba není nedosažitelná, všechno záleží na stylu jízdy. Musel bys max rychlost krotit na 80km/h, na plyn šlapat s citem, využívat setrvačnosti a sledovat více budíky než silnic a takové nesmysly. To potom není jízda, ale utrpení. Osobně se mi zdá řešení problému, kdy se někomu zdá 5,5l/100km moc, zbytečné. Naprosto zbytečné. A žádným chipem ani úpravou nesnížíš spotřebu na 4l/100km při běžné jízdě.
jaykay píše:ale ja to nemyslel vazneDavid-pv píše:Teď vážně: 4l spotřeba není nedosažitelná, všechno záleží na stylu jízdy. Musel bys max rychlost krotit na 80km/h, na plyn šlapat s citem, využívat setrvačnosti a sledovat více budíky než silnic a takové nesmysly. To potom není jízda, ale utrpení. Osobně se mi zdá řešení problému, kdy se někomu zdá 5,5l/100km moc, zbytečné. Naprosto zbytečné. A žádným chipem ani úpravou nesnížíš spotřebu na 4l/100km při běžné jízdě.![]()
na to, ze to nijak nesetrim jsem se svoji spotrebou cca 5,3 maximalne spokojenej
Rekl bych ze mame hodne podobnej motor ... 1.9TDI PD 74kW a chip na cca 100kW a cca 300Nm ... jen ja mam fabku combi a ty octavku, ale spotrebu mame naprosto stejnou a uz vic jak 16 000km se me drziDavid-pv píše:jaykay píše:ale ja to nemyslel vazneDavid-pv píše:Teď vážně: 4l spotřeba není nedosažitelná, všechno záleží na stylu jízdy. Musel bys max rychlost krotit na 80km/h, na plyn šlapat s citem, využívat setrvačnosti a sledovat více budíky než silnic a takové nesmysly. To potom není jízda, ale utrpení. Osobně se mi zdá řešení problému, kdy se někomu zdá 5,5l/100km moc, zbytečné. Naprosto zbytečné. A žádným chipem ani úpravou nesnížíš spotřebu na 4l/100km při běžné jízdě.![]()
na to, ze to nijak nesetrim jsem se svoji spotrebou cca 5,3 maximalne spokojenej![]()
![]()