Potřebuju snížit spotřebu u O II 2.0 TDI 103 kW

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rider
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rider »

ja vedel ze ukazovat nemusim, ale on ne (LOL) (rofl)
nakonec to dopadlo jak vsici predpokladali.....benzinak mel zakoureny naraznik od nafty (noteeth)
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

Rider píše:ja vedel ze ukazovat nemusim, ale on ne (LOL) (rofl)
nakonec to dopadlo jak vsici predpokladali.....benzinak mel zakoureny naraznik od nafty (noteeth)
(rofl)
TDi
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

mam jednu tutovku na snizeni spotreby paliva na nulu,nechte se vozit na odtahovce (noteeth) (noteeth) (noteeth) (noteeth)
FlashA4
Přispěvovatel

Příspěvek od FlashA4 »

Rider píše:ja vedel ze ukazovat nemusim, ale on ne (LOL) (rofl)
Rider je veselá kopa (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
Audi A4 TDi, 1Z, Sprint 520, EGR off, KAT off, Filtr Green, převody 81 KW.
Rider
Přispěvovatel

Příspěvek od Rider »

lol Flash (LOL) ted si mi to dobre vratil no :-D
sme oba vesela kopa (noteeth)
FlashA4
Přispěvovatel

Příspěvek od FlashA4 »

To jo teda, (LOL) (LOL)
Audi A4 TDi, 1Z, Sprint 520, EGR off, KAT off, Filtr Green, převody 81 KW.
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

chiptuning píše:mam jednu tutovku na snizeni spotreby paliva na nulu,nechte se vozit na odtahovce (noteeth) (noteeth) (noteeth) (noteeth)
Konečně jedna pořádná rada :o (rofl)
TDi
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

a ja bych zase chtel se svym TDI jezdit za 4, poradte (LOL)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

jaykay píše:a ja bych zase chtel se svym TDI jezdit za 4, poradte (LOL)
No tak to je také jednoduché. V podstatě rada jakou psal chiptuning, jen upravená: 30km na odtahovce a potom hurá na silnic. No a kombinovaná spotřeba? 4l na 100km.
TDi
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

Teď vážně: 4l spotřeba není nedosažitelná, všechno záleží na stylu jízdy. Musel bys max rychlost krotit na 80km/h, na plyn šlapat s citem, využívat setrvačnosti a sledovat více budíky než silnic a takové nesmysly. To potom není jízda, ale utrpení. Osobně se mi zdá řešení problému, kdy se někomu zdá 5,5l/100km moc, zbytečné. Naprosto zbytečné. A žádným chipem ani úpravou nesnížíš spotřebu na 4l/100km při běžné jízdě.
TDi
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

David-pv píše:Teď vážně: 4l spotřeba není nedosažitelná, všechno záleží na stylu jízdy. Musel bys max rychlost krotit na 80km/h, na plyn šlapat s citem, využívat setrvačnosti a sledovat více budíky než silnic a takové nesmysly. To potom není jízda, ale utrpení. Osobně se mi zdá řešení problému, kdy se někomu zdá 5,5l/100km moc, zbytečné. Naprosto zbytečné. A žádným chipem ani úpravou nesnížíš spotřebu na 4l/100km při běžné jízdě.
ale ja to nemyslel vazne (LOL)
na to, ze to nijak nesetrim jsem se svoji spotrebou cca 5,3 maximalne spokojenej :)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

jaykay píše:
David-pv píše:Teď vážně: 4l spotřeba není nedosažitelná, všechno záleží na stylu jízdy. Musel bys max rychlost krotit na 80km/h, na plyn šlapat s citem, využívat setrvačnosti a sledovat více budíky než silnic a takové nesmysly. To potom není jízda, ale utrpení. Osobně se mi zdá řešení problému, kdy se někomu zdá 5,5l/100km moc, zbytečné. Naprosto zbytečné. A žádným chipem ani úpravou nesnížíš spotřebu na 4l/100km při běžné jízdě.
na to, ze to nijak nesetrim jsem se svoji spotrebou cca 5,3 maximalne spokojenej :)
(rofl) (rofl) (rofl)
TDi
BBS
Přispěvovatel

Příspěvek od BBS »

Já měl 1,9 tdi v A3 66kw 98 byla super bez problemu a jezdila za 4,3 i s klima připadalo mi že tam tankuje někdo místo mě.Ted mám pass 1,9 PD td a nedostanu se pod 7
Passat 103KW,07 Combi
CARLOS
Nováček

Příspěvek od CARLOS »

Zdarec kluci, taky mě trápí spotřeba na mé OCT ll 4x4 2,0 TDI + DPF!!! Spotřeba zhruba kolem 7,5 kombinace, město i 9-10, dálnice- ustálená rychlost 140-150 Km/h 7,2 bez AC! což je myslím vcelku dost, ale zatím najeto cca 17 tis. km :? mělo by to prej sednout po 30 tis.km??? nyni po čipu, zatím subjektivně horší než G4 combi 81Kw+ čip - odbrždeno 105 Kw!
OCTAVIA ll 4x4 2.0 TDI
MAr(c)el
Sběrač informací

Příspěvek od MAr(c)el »

David-pv píše:
jaykay píše:
(rofl) (rofl) (rofl)
Rekl bych ze mame hodne podobnej motor ... 1.9TDI PD 74kW a chip na cca 100kW a cca 300Nm ... jen ja mam fabku combi a ty octavku, ale spotrebu mame naprosto stejnou a uz vic jak 16 000km se me drzi :-D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“