tarokovanie motora

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
autovtip
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

tarokovanie motora

Příspěvek od autovtip »

zdravim, kto mi vie poradit čo robit ked VW Gofl IV 1,9TDI pri zastavovani pri malej rychlosti začne tarokovat s motorom? dakujem za každu radu
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

buď zvýšit volnoběžnou dávku VAGem, ale todle většinou pomůže jen na chvíli nebo vyměnit setrvák, buď novou dualmasu nebo to předělat na jednohmotu včetně spojky
Petys
Sběrač informací

tarokovani

Příspěvek od Petys »

Me to taky delalo,taky jsem myslel ze je dvouhmota setrvak v haji a po vymene trysek prestalo a je vse OK. (rofl)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

no jestli jsi dával nějaký větší, tak jsi vlastně zvedl tu dávku jak jsem psal, takže uvidíme kdy se ti to vrátí ;)
David-pv
Aktivista

Re: tarokovani

Příspěvek od David-pv »

Petys píše:Me to taky delalo,taky jsem myslel ze je dvouhmota setrvak v haji a po vymene trysek prestalo a je vse OK. (rofl)
bych se z toho ještě tak moc neveselil...
TDi
autovtip
Přispěvovatel

Příspěvek od autovtip »

dik za radu...niekedy davno som to riešil a vtedy som strihol jeden kabel z pristrojovky a pomohlo to ale teraz neviem presne ktory, mam to poznačene v praci ale teraz to nepomohlo, takže asi fakt ten zotrvak.
autovtip
Přispěvovatel

Příspěvek od autovtip »

este chcem dodat, že to robi iba pri zastavovani, na volnobeh ide motor uplne kldne a je to ročnik 99.
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

jo je to setrvak.........kdyz to nechaš bejt tak to začne i na volnoběh ....a pak i za jízdy.................mel sem dokonce jeden případ kdy motor běžel ve volnoběhu a kydž sem mu na místě prudce přidal a hned ubral tak ten vyběhlej setrvak dokonce dokazal zhasnout motor (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“