Moderátoři: šulda, Moderátoři
jo OK já měl taky dvě kozy jednu dělanou ta šla, nahradila ji daleko silnější, tu dělanou nahradila pak žirafa třeba nápravu dám na rameno mám taky takový obdelník na tom, tím ramenem ji dám klidně na paletu, mám ještě paleták s paletama a manimupační vozík, to už je na každém jak si to udělá já se rád poučím s vychátavkama mám pak nad čím přemýšlet dík milošAero200 píše:To ano pokud, máš jen jednu kozu....
ty kokoki to já teda zas ne,dvakrát se mi podařilo ohnout lamelu že škrtaly kvalty tak přesné vedení převodovky je prostě přesné vedení, uložení převodovky v koze mám naklápěcí, a dávat rukama třeba tojotu ravAero200 píše:Jo přesně tak, já stejně nejraději dávám převodovky ručně ve dvou je stím lepší manipulace a může se stím více vexlovat, aby vlezla do spojky
Myslíš tu uprosřed nahoře?oktavius píše:Aero tak nejak jsem to stlouknul z trámků![]()
. Jo a jinak máš stejnej vysavač jako já. Je z Lídlu, ale vysává super. Mám ho druhej rok a pořád stejnej pytlík
. Tak Carnival už je v kupě. Jen mě tam zůstala svítit nějaká divná kontrolka. Je v pravé části palubky, svítí červeně a vypadá jako vajíčko s takovou vidličkou. Nevíte co by to mohlo být
![]()
![]()
.