Kia Carnival 2,9 CrDi 106KW spojka

Moderátoři: šulda, Moderátoři

oktavius
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od oktavius »

Nakonec jsem koupil hydraulickou zdviž převodovek a na to uříznul dva trámky kurtnou jsem k tomu stáhnul tu nápravnici a bylo to bez dřiny ;) . A převodovku jsem tam s tímto dal uplně sám. Cena zvedáku 2500kč. Je z druhé ruky, ale funguje ;)
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

Tak já to praktikuji takto, nic nemusím kurtovat nic nikam nespadne :havaj: :havaj:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ok ale pak stejně tu nápravu musíš sdělat na zem, dát původní nádstavec na převodovku ne? a pak zas to přehazovat nejlépe zas pracovat ve dvou :?
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

To ano pokud, máš jen jednu kozu.... :-D
slovacek.milos
Aktivista

Aero200 píše:To ano pokud, máš jen jednu kozu.... :-D
jo OK já měl taky dvě kozy jednu dělanou ta šla, nahradila ji daleko silnější, tu dělanou nahradila pak žirafa třeba nápravu dám na rameno mám taky takový obdelník na tom, tím ramenem ji dám klidně na paletu, mám ještě paleták s paletama a manimupační vozík, to už je na každém jak si to udělá já se rád poučím s vychátavkama mám pak nad čím přemýšlet dík miloš
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

Jo přesně tak, já stejně nejraději dávám převodovky ručně ve dvou je stím lepší manipulace a může se stím více vexlovat, aby vlezla do spojky ;)
slovacek.milos
Aktivista

Aero200 píše:Jo přesně tak, já stejně nejraději dávám převodovky ručně ve dvou je stím lepší manipulace a může se stím více vexlovat, aby vlezla do spojky ;)
ty kokoki to já teda zas ne,dvakrát se mi podařilo ohnout lamelu že škrtaly kvalty tak přesné vedení převodovky je prostě přesné vedení, uložení převodovky v koze mám naklápěcí, a dávat rukama třeba tojotu rav :roll: dej pokoj,
oktavius
Sběrač informací

Příspěvek od oktavius »

Aero tak nejak jsem to stlouknul z trámků (noteeth) (noteeth) . Jo a jinak máš stejnej vysavač jako já. Je z Lídlu, ale vysává super. Mám ho druhej rok a pořád stejnej pytlík (noteeth) . Tak Carnival už je v kupě. Jen mě tam zůstala svítit nějaká divná kontrolka. Je v pravé části palubky, svítí červeně a vypadá jako vajíčko s takovou vidličkou. Nevíte co by to mohlo být :? :? :? .
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je více systémů a je to samozřejmě i podle mechanika, když je mlaďas plný síly, tak mu medí se skříní zápasit a samozřejmě když má dost páry, není nad to, dělat to ručně.Ale když jsi lenoch, potřebuješ pomoc hydrauliky /někdy to ani jinak nejde/ a když jsi chcípák před smrtí, hodinu chodíš okolo jak to udělat a bez hydrauliky jsi v háji.. :) :)
nepropadat panice...
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

oktavius píše:Aero tak nejak jsem to stlouknul z trámků (noteeth) (noteeth) . Jo a jinak máš stejnej vysavač jako já. Je z Lídlu, ale vysává super. Mám ho druhej rok a pořád stejnej pytlík (noteeth) . Tak Carnival už je v kupě. Jen mě tam zůstala svítit nějaká divná kontrolka. Je v pravé části palubky, svítí červeně a vypadá jako vajíčko s takovou vidličkou. Nevíte co by to mohlo být :? :? :? .
Myslíš tu uprosřed nahoře?
Obrázek
oktavius
Sběrač informací

Příspěvek od oktavius »

Ne ta to není, zkus poslat ještě ostatní budeš hodnej :P
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

Nemyslíš kontrolku mlhovek???
Obrázek
oktavius
Sběrač informací

Příspěvek od oktavius »

Tak to bude asi ono a co to znamena? A proč se to rozsvítilo až po té spojce?? Dík
Aero200
Přispěvovatel

Příspěvek od Aero200 »

Tak jsi asi zmáčkl čudlík na palubce :)
oktavius
Sběrač informací

Příspěvek od oktavius »

Skoda, že auto odjelo a staví se až po neděli. Jinak bych tu kontrolku vyfotil. Je to rok 2006. Co jsi meě poslal je z toho roku??? A jakej čudlík jsem mohl zmáčknout :? :? :?
Odpovědět

Zpět na „Kia“