Na zvedáku to jde celkem dobře. Zrovna dnes jsem nádrž vyndaval. Vytahneš ji doprava do boku. Ale naftu vycucnout. A zbytek vyteče po odpojení nalévací hadice.
Až ji budeš mít svěšěnou, odpojíš hadičky, nezapomeň na elektriku - je tam štekr.
A odvzdušnění.
Berlingo HDi -nejde podávací čerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čerpadlo vyměněnoo, sundání i s vypustěním cca 25l nafty asi 35min na kanálu a nandání asi 10min včetně nalití
lanovo jsem nesundával, vůbec mi nevadil, jen jsem musel z posledních dvouch sielentbloků sundat vejfuk. Koupil jsem tam starlina za 2900 a jsou na něm čísla uplna stejný i vzhledově stejný jako na čerpadle který stálo 7tis a jediný co na něm je jiný, je že tam je jedna samolepka siemens. Má to krásnej zvuk, tamto už poslední 3 měsíce chrčelo, bylo tam 2 roky a 50tis km cca sítko celkem čistý.

1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Prosimte chtel jsem se zeptat a jak jste tu nadr vycucli?misa.89 píše:čerpadlo vyměněnoo, sundání i s vypustěním cca 25l nafty asi 35min na kanálu a nandání asi 10min včetně nalitílanovo jsem nesundával, vůbec mi nevadil, jen jsem musel z posledních dvouch sielentbloků sundat vejfuk. Koupil jsem tam starlina za 2900 a jsou na něm čísla uplna stejný i vzhledově stejný jako na čerpadle který stálo 7tis a jediný co na něm je jiný, je že tam je jedna samolepka siemens. Má to krásnej zvuk, tamto už poslední 3 měsíce chrčelo, bylo tam 2 roky a 50tis km cca sítko celkem čistý.