Berlingo HDi -nejde podávací čerpadlo

Moderátoři: šulda, Moderátoři

conti
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Na zvedáku to jde celkem dobře. Zrovna dnes jsem nádrž vyndaval. Vytahneš ji doprava do boku. Ale naftu vycucnout. A zbytek vyteče po odpojení nalévací hadice.
Až ji budeš mít svěšěnou, odpojíš hadičky, nezapomeň na elektriku - je tam štekr.
A odvzdušnění.
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

čerpadlo vyměněnoo, sundání i s vypustěním cca 25l nafty asi 35min na kanálu a nandání asi 10min včetně nalití :) lanovo jsem nesundával, vůbec mi nevadil, jen jsem musel z posledních dvouch sielentbloků sundat vejfuk. Koupil jsem tam starlina za 2900 a jsou na něm čísla uplna stejný i vzhledově stejný jako na čerpadle který stálo 7tis a jediný co na něm je jiný, je že tam je jedna samolepka siemens. Má to krásnej zvuk, tamto už poslední 3 měsíce chrčelo, bylo tam 2 roky a 50tis km cca sítko celkem čistý.
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A c o bys řekl vyndavat nádrž z P 405 kombi na kozách, kdy na hlavu padají sračky a jsi tam sám a sotva vylezeš mezi kozou a kolem..To je opruz, ale nic ti nezbývá, když jde o čas...Ale netrvalo to 35 minut...Nemám rád rekordy....Důležitý je kladný výsledek... :)
nepropadat panice...
johan 28
Sběrač informací

Příspěvek od johan 28 »

misa.89 píše:čerpadlo vyměněnoo, sundání i s vypustěním cca 25l nafty asi 35min na kanálu a nandání asi 10min včetně nalití :) lanovo jsem nesundával, vůbec mi nevadil, jen jsem musel z posledních dvouch sielentbloků sundat vejfuk. Koupil jsem tam starlina za 2900 a jsou na něm čísla uplna stejný i vzhledově stejný jako na čerpadle který stálo 7tis a jediný co na něm je jiný, je že tam je jedna samolepka siemens. Má to krásnej zvuk, tamto už poslední 3 měsíce chrčelo, bylo tam 2 roky a 50tis km cca sítko celkem čistý.
Prosimte chtel jsem se zeptat a jak jste tu nadr vycucli?
Odpovědět

Zpět na „Citroën“