Navigacia Skoda Columbus Superb 2 rok 2008 nabehne a vypne.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Navigacia Skoda Columbus Superb 2 rok 2008 nabehne a vypne.
Zdravim.
Mam taky problem z Skoda Columbus rok 2008 zo superbecka 2, ze po zapnuti nabehne logo skoda na cca 10 sekund a potom sa vypne.
Radio nejde zapnut.
Pri zapnuti a nabehnuti loga skoda bere cca 4 ampere, potom tento odber trva cca 5 minut a potom sa uspi a klesne na 0.
Hardisk som odpojil, je Ok, nerobi skrat.
Poradte kde by mohol byt problem? , ze by HW zakladna doska?
Vdaka za odpoved
Mam taky problem z Skoda Columbus rok 2008 zo superbecka 2, ze po zapnuti nabehne logo skoda na cca 10 sekund a potom sa vypne.
Radio nejde zapnut.
Pri zapnuti a nabehnuti loga skoda bere cca 4 ampere, potom tento odber trva cca 5 minut a potom sa uspi a klesne na 0.
Hardisk som odpojil, je Ok, nerobi skrat.
Poradte kde by mohol byt problem? , ze by HW zakladna doska?
Vdaka za odpoved
zkus to reklamovat ve škodovce nech přehrát soft ale počítej asi s deskou na výměnu..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Softwer nepomoze, skusal som to , ak sa to logo skoda zobrazi po zapnuti a vlozim cd z aktualizaciou,ani nenabehne ponuka ,alebo ani nezobrazuje , ze sa nieo deje, cd mechanika pracuje, ale vysledok ziadny, o par minut sa vypne a je koniec.
Cosbymu som pisal, nieco poradil, ale nezabralo.
Vsetko nasvedcuje asi vadnej doske.
Nemate ju niekto?, alebo kontakt na nekoho ,najradsej z Sk, co by to dokazaal rozchodit.
Cosbymu som pisal, nieco poradil, ale nezabralo.
Vsetko nasvedcuje asi vadnej doske.
Nemate ju niekto?, alebo kontakt na nekoho ,najradsej z Sk, co by to dokazaal rozchodit.