Veselé Vánoce

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bobanius
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Veselé Vánoce

Příspěvek od Bobanius »

Pánové ,všem veselé vánoční svátky, hodně dárků pod stromečkem a hlavně ustát ten předvánoční blázinec.
Přeje Božek.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

tebe je hej keď už máš vianoce :D
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

Jo Jo jaký si to uděláš takový to máš. :-D :-D :-D
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

tak teda pekné Vianoce aj tebe :D
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jak píše Bobanius......takové to máš. Já mám vánoce vlastně jen tak, že vidím z okna nastrojený strom a nemohu v klidu jet nakoupit kvůli šílencům, kteří skupují co vidí. Samozřejmě to chápu, kdo má děti, tak jim chce udělat radost a kdo ne, tak aspoň na ty vánoce nebude např. svou ženu bít, když se ožere a semetrika si dá hubu na zámek a nebude kušnit během vánoční večeře..Je to trochu pesimistické, ale mnohokrát je to bohužel tak. Já už nikomu dárky nedávám, ani žádné nechci, moje žena má obdobný názor a vánoce také neslaví. Zezačátku mě to trochu mrzelo, ale zažil jsem jich už tolik, že mi to nechybí. Pro mne je to normální den a ani kapr není pokaždé, mám kolikrát chuť na něco jiného. Samozřejmě vánoce jsou i možnost, kdy se sejdou konečně celé rodiny , jelikož na sebe jinak nemají vůbec čas, protože musí "honit" prachy..A dokonce si i někdy vzpomenou na svou mamimku, tatínka, které i když byli ještě poměrně zdraví, strčili do starobince, aby nepřekáželi...Takže ještě štěstí, že Vánoce máme.. Mnoho štěstí lidem dobré vůle. :)
nepropadat panice...
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

jericho-3 píše:Jak píše Bobanius......takové to máš. Já mám vánoce vlastně jen tak, že vidím z okna nastrojený strom a nemohu v klidu jet nakoupit kvůli šílencům,:)
Svata pravda :x Snad vsude to vypada jak pred koncem sveta (rofl)
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Bobanius
Přispěvovatel

Příspěvek od Bobanius »

Pánové já přál veselé svátky a zatím jen takový ohlas . Svátky by měly být Štastné a veselé tak proč si je takové neudělat , i s málem se dá udělat radost, být s rodinnou a odpočinout, pokud to trochu jde.
Tak ještě jednou Štastné a Veselé vánoční svátky všem kdo si je chtějí udělat a oslavit.
dolar100
Aktivista

Příspěvek od dolar100 »

Šťastné a veselé všetkým bratom a sestrám.... :D
Naposledy upravil(a) dolar100 dne 18 pro 2013, 22:14, celkem upraveno 1 x.
Mercdes C cdi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

bobanius-máš pravdu, souhlasím, má připomínka nevyzněla nijak optimisticky..Takže ať se všem splní přání, a mají doma štěstí a pohodu a plný stůl.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“