renaul espace 2,2 dci nevite nědo jak nastavit rozvody vačky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
renaul espace 2,2 dci nevite nědo jak nastavit rozvody vačky
renaul espace 2,2 dci nevite nědo jak nastavit rozvody vačky maji byt těma plochama dolu sfisle a ty ploch tam jsou 2 těma širšima k sobě nebo ta bliže ke mně širši plocha ke mně a ta zadni naopak a jak zaaretuji kliku neni tam ani ryska dik za radu lešek jsem s toho hotovy
-
- Aktivista
Re: renaul espace 2,2 dci nevite nědo jak nastavit rozvody v
se nedivím potřebješ přpravky na kliku i na vačky, spodní držák motoru, protože shora musíš vymotnovat oko pro zvedání motoru, přípravek kliky se jen opírá o klik v DU a na Hu je tam ryska na řemenici dole na 12 hodiněaleš vrubel píše:jsem s toho hotovy
pomohl bch ti alejsem dnes fakt KO
-
- Nováček
rozvody 2,2 dci renault
dik nahoře bych vačky sešteloval předpokladam že ty široke plochy jedna ma byt ke mně a ta vzadu zase ode nm´mně ale nemužu najit ten šrob v tom filtru jestli to je nadt olejovym filtrem nebo kde rsku na kole co pohani řemen nenužu najit
-
- Nováček
rozvody 2,2 dci renault
dik nahoře bych vačky sešteloval předpokladam že ty široke plochy jedna ma byt ke mně a ta vzadu zase ode nm´mně ale nemužu najit ten šrob v tom filtru jestli to je nadt olejovym filtrem nebo kde rsku na kole co pohani řemen nenužu najit
Aretace kliky se dává místo šroubu držáku fitru. Jinak řečeno když hledíš na tu plastovou čepici filtru, tak kousek od ní na bloku končí ten hliníkový držák a je tam šroub M8, tak místo něj... Sežeň si raději přípravky.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Aktivista
-
- Nováček
renault espace 2,2 dci
šroub na aretaci kliky jsem našel diky super ale tet ještě ty vačky ta široka plocha na prvni vačce ma byt ke mně a na te zadni vačce by mně to zajimalo jestli ta široka plocha ma byt yas ke mně nebo dozadu za každou odpověd předem děkuji
-
- Aktivista
-
- Nováček
rozvody
jo lak to jo ale ja bych ptřeboval ty široke plochy hlavně na te druhe vačce
-
- Nováček
rozvody
jo lak to jo ale ja bych ptřeboval ty široke plochy hlavně na te druhe vačce
-
- Aktivista
Re: rozvody
přípravkyaleš vrubel píše:jo lak to jo ale ja bych ptřeboval ty široke plochy hlavně na te druhe vačce

-
- Nováček
vačky
za kolik se daji pujčit kupovat se mi je nechce jsem frydek-mistek
-
- Aktivista
Re: vačky
já to mám tak že jsem v kelly a přípravky jsou součástí rozvodů jen zavolám že je chcialeš vrubel píše:za kolik se daji pujčit kupovat se mi je nechce jsem frydek-mistek
ale de to tam domluvit že zaplatíš třeba 5OOO kauci oni ti je rezervují
dokoncil jsi to nebo ne?
pouzil jsi nakonec pripravky?
jestli jsi nepouzil pripravky, tak se priprav na nasledne problemy s hydrostely, jeslti jsi se do toho nepustil, protoze jsi nemel navod na pouziti pripravku, posli mi sz nebo mail a ja ti zaslu navod co s pripravkama
pokud jsi ty pripravky nedoresil, tak se do toho ani nepoustej, bez nich muzou byt nasledky kriticke
KO osa vahadel (jsou tam dve) a KO hydraulicka zdvihatka (16x)
osa v CZ renaultu 2500/ks a zdvihatka byla tusim kolem 90€/ks
pouzil jsi nakonec pripravky?
jestli jsi nepouzil pripravky, tak se priprav na nasledne problemy s hydrostely, jeslti jsi se do toho nepustil, protoze jsi nemel navod na pouziti pripravku, posli mi sz nebo mail a ja ti zaslu navod co s pripravkama
pokud jsi ty pripravky nedoresil, tak se do toho ani nepoustej, bez nich muzou byt nasledky kriticke
KO osa vahadel (jsou tam dve) a KO hydraulicka zdvihatka (16x)
osa v CZ renaultu 2500/ks a zdvihatka byla tusim kolem 90€/ks
Renault Vel Satis 2,2dCi, 110kW, 2002, Expression+