Po výměně váhy vzduchu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po výměně váhy vzduchu
Ahoj mam octu 66KW r.v.6/2000 (AGR).Při jízdě do kopce na plný plyn
a rychlosti kolem 170-180Km/h auto začne nepatrně ubírat na výkonu a hned zas přidávat je to jako, když foukne protivítr,ale nedělá to po každé.Vyměnil jsem váhu vzduchu, ale závada se nepatrně projevuje pořád. Dík za nějakou radu.
Octavia 66KW r.2000
a rychlosti kolem 170-180Km/h auto začne nepatrně ubírat na výkonu a hned zas přidávat je to jako, když foukne protivítr,ale nedělá to po každé.Vyměnil jsem váhu vzduchu, ale závada se nepatrně projevuje pořád. Dík za nějakou radu.
Octavia 66KW r.2000
Re: Po výměně váhy vzduchu
Dussič píše:Ahoj mam octu 66KW r.v.6/2000 (AGR).Při jízdě do kopce na plný plyn
Octavia 66KW r.2000

máš jen 66kw a ne motor z Gripenu

VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
-
- Aktivista
Ahoj ,tak závada odstraněna.Byl vadný N 75.Po načtení logů a prohlédnutí
p.Humlem byla závada určena.Tím vám všem dík za rady.
Mám tam novou váhu vzuchu a zdá se mi,že nemá takový zátach od nižších ot.(tak od 1600-1900ot.) Ta původní citelně zatáhla již od těchto ot.
až tak do 3000 ot. U nové váhy je cítit zrychlení až tak kolem 1800ot. a táhne o něco déle. Bohužel starou váhu jsem vrátil protiúčtem což mě mrzí. Vypadá to,co váha tak jiné parametry. Takže při koupi je asi lepší ,když je možnost vybrat a vyzkoušet více vah.
Octavia 66KW r.2000
p.Humlem byla závada určena.Tím vám všem dík za rady.
Mám tam novou váhu vzuchu a zdá se mi,že nemá takový zátach od nižších ot.(tak od 1600-1900ot.) Ta původní citelně zatáhla již od těchto ot.
až tak do 3000 ot. U nové váhy je cítit zrychlení až tak kolem 1800ot. a táhne o něco déle. Bohužel starou váhu jsem vrátil protiúčtem což mě mrzí. Vypadá to,co váha tak jiné parametry. Takže při koupi je asi lepší ,když je možnost vybrat a vyzkoušet více vah.
Octavia 66KW r.2000