Lesterjs píše:Robota je to na cely den. 8-10 hod. Skuseny borci to davaju pod 7hod. (Demontaz vymena montaz). Napln klimy musis vypustit a za egr ventilem rozpojit potrubie klimy. Odporucam aj na tomto mieste dat aj nove tesnenie na alu trubky aby si predisiel uniku naplne a vulgarnym a oplzlym slovam,ked zaplatis za naplnenie klimy a tadial ti unikne
A tak už to vidím koľko sa ohreším. Náhodou nevieš podľa ETKY kódy tých tesnení? Radiátor aký doporučuješ? Nechce sa mi veľmi trepať do 15 ročneho veterána opäť orig. Všetko kupujem orig. a výsledok nič moc. Zlatá moja okta len s chipom. Za 10 rokov okrem serva a bežných veci, ako pneumatiky, brzdové dosky žiadna investícia.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
cislo podla etky neviem, ale urcite to najdes potom na skoda-diely.sk alebo v autokelly.... je to len blbe tesnenie za par centov.... mne ho objednaval mechanik. a radiator tam daj kludne druhovýrobu,....to máš jedno...dalšich 7-10 rokú vydrží a to už to auto mat nebudeš.... aj ja som trochu zariskoval,ked som tam dal ten 15rocný radiator...ale uvidíme kolko vydrží... vies su auta ktoré maju 30 rokov a radiator kudenia v nich nikto nemenil.... to je len blbá smola,že zrovna tebe a mne sa to stalo....
[quote="Lesterjs"] takže to musím najprv rozobrať a tak obj. podľa VIN sa to nedá nájsť, ktorý model tam ide? Zobral by som asi Valeo. Febi sa mi zdá moc lacný.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
Vyparnik nemen, to je vsetko ok. Rozober to bez do kellyny pre spravny radiator valeo, ktory budu mat na sklade v oboch prevedeniach a zmontuj. A uz len uzivaj jazdu s cirim sklom
Vyparnik nemen, to je vsetko ok. Rozober to bez do kellyny pre spravny radiator valeo, ktory budu mat na sklade v oboch prevedeniach a zmontuj. A uz len uzivaj jazdu s cirim sklom
radiátor radši nový a nebojte se výrobců Valeo Behr Hella
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Lesterjs píše:Vyparnik nemen, to je vsetko ok. Rozober to bez do kellyny pre spravny radiator valeo, ktory budu mat na sklade v oboch prevedeniach a zmontuj. A uz len uzivaj jazdu s cirim sklom
dik