Audi a4 AFN,cuká na 2500 ot/min

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
VajdisM
Nováček
Odpovědi: 0

Audi a4 AFN,cuká na 2500 ot/min

Příspěvek od VajdisM »

Zdravím pánové,mám audi a4 81kw afn při vytočení motoru na volnoběh nad 2500ot/min mi začne motor vibrovat a do modra kouřit a štiplavě to smrdí.Zdá se mi že i výkon motoru je nedostatečný.Každopádně starty jsou absolutně bez problémů spotřebu podle pal PC mám 5,5,olej mi nemizí,turbo jsem před měsícem čistil. Potřebuju poradit co by to mohlo být.Mám VAG takže případné napady,nebo měření hodnot mužu zkusit sám.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

zační počátkem vstřiku jestli nehapruje pístek na čerpadlle nebo ovládání?

jezdi s vagem a sleduj počátek, dsleduj taky otáčky motoru jestli nemají výpadek
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

vstrekovac?tryska?
co hovori kanal 013?
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
VajdisM
Nováček

Příspěvek od VajdisM »

toefuk píše:vstrekovac?tryska?
co hovori kanal 013?
zítra mrknu,dnes jsem koukal na předvstřik a ten je ok.Vytočil jsem motor na volnobeh a zase to nedelalo.....napadlo me jestě čidlo teploty,protože občas mi pal PC ukazuje aktualni spotřebu 45l/100km.
VajdisM
Nováček

Příspěvek od VajdisM »

VajdisM píše:
toefuk píše:vstrekovac?tryska?
co hovori kanal 013?
zítra mrknu,dnes jsem koukal na předvstřik a ten je ok.Vytočil jsem motor na volnobeh a zase to nedelalo.....napadlo me jestě čidlo teploty,protože občas mi pal PC ukazuje aktualni spotřebu 45l/100km.
Tak jsem koukal na kanal č.13 ale nevím jaké tam maji byt hodnoty a hlavne posledni policko je prazdne :? takže nevím,dnes sem tam dal novej pal.filtr a pořád to samé 2700ot a začne kouřit do modra a lehce nepravidelnej chod,olej pořád na rysce,teplota motoru ok,voda nemizi ani neni černá,starty bez problému
VajdisM
Nováček

Příspěvek od VajdisM »

slovacek.milos píše:zační počátkem vstřiku jestli nehapruje pístek na čerpadlle nebo ovládání?

jezdi s vagem a sleduj počátek, dsleduj taky otáčky motoru jestli nemají výpadek
Tohle asi nezvladnu,možná s nějakým návodem jestli máš....???
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“