vložkování uložení PD vstřiků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Taky mě to nejspíš čeká, ale nepovažoval bych to za nějaký průser při té ceně se to dá zkousnout.
Já si jinak na PD nemůžu nijak stěžovat, navíc ruku na srdce kdo zvás může odpřísáhnout že ty kilometry co uvádíte jsou pravda. Já taky žiji v přesvědčení že mám namotáno jen 188 000 od roku 2001
Já si jinak na PD nemůžu nijak stěžovat, navíc ruku na srdce kdo zvás může odpřísáhnout že ty kilometry co uvádíte jsou pravda. Já taky žiji v přesvědčení že mám namotáno jen 188 000 od roku 2001

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Přispěvovatel
hlava
Vložkování dělá, měl jsem od něj už několik hlav, jestli mu stím někdo pomáhá, to teda přesně nevím, ale pravda je taková, že ji mám hotovou do dvou dnů...Vici píše:vložkování bych řekl že nedělá.. a pokud jo tak mu to dělají externě (?).. viz. výše
To je situace!
vstřiky
Jas se pozná že je potřeba převložkovat uložení vstřiku?
Nebo psaly jste že mate kolem 250tis.km a mate s tím problémy ja teď mam 235tis. Tak právě proto se ptám .
Děkuji za informace a rady.
Nebo psaly jste že mate kolem 250tis.km a mate s tím problémy ja teď mam 235tis. Tak právě proto se ptám .
Děkuji za informace a rady.
Passat B7 2.0TDI 103 CFFB, Highline
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Scháním informace o vložkování,mám strach jestli se to tam nějak neuvolňuje časem,přece jenom je to ta nalisovaný a není to nijak zajištěný.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Ja to mám tiež vymačkane.... problém zo studený štartom.
Auto naštartuje, ale po chvílke ako keby tomu došla nafta a motor zhasne.
Potom nejde naštartovať.
Keď je motor teplý žiaden problém.
Zvažujem možnosť opravy:
najdrahšia - nová hlava
stredná cesta - vyvložkovavanie
najlacnejšia - iba nové gumičky a auto predať s týmto problemom
Potom nejde naštartovať.
Zvažujem možnosť opravy:
najdrahšia - nová hlava
tohle taky teď řeším kámošovi,ale dělá to v létě i zimě. Chytne, 2-3 sek. běží a zdechne. Pak to trvá tak 15 sekund než to chytne. Ale jen když to stojí dvě noci, jinak to chytá dobře. Když se 15x otočí klíčkem a natlačí se čerpadlem v nádrži,tak to chytne normálně i po týdnu. Má to 150tis poctivých ale dostalo to ránu na předek, jsou zohýbaný vývody víčka tělesa filtru a trochu mi přijde že to sákne kolem čidla teploty paliva. Začínám tímhle, stejně je to třeba udělat..imo17 píše:Ja to mám tiež vymačkane.... problém zo studený štartom.
Potom nejde naštartovať.
Zvažujem možnosť opravy:
najdrahšia - nová hlava
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Tak presne to iste... naštartuje... a po cca 20sec. zdochne. Ale motor sa klepe ako keby jeden válec nešiel.Biimbo píše:tohle taky teď řeším kámošovi,ale dělá to v létě i zimě. Chytne, 2-3 sek. běží a zdechne. Pak to trvá tak 15 sekund než to chytne. Ale jen když to stojí dvě noci, jinak to chytá dobře. Když se 15x otočí klíčkem a natlačí se čerpadlem v nádrži,tak to chytne normálně i po týdnu. Má to 150tis poctivých ale dostalo to ránu na předek, jsou zohýbaný vývody víčka tělesa filtru a trochu mi přijde že to sákne kolem čidla teploty paliva. Začínám tímhle, stejně je to třeba udělat..imo17 píše:Ja to mám tiež vymačkane.... problém zo studený štartom.
Potom nejde naštartovať.
Zvažujem možnosť opravy:
najdrahšia - nová hlava
Už 2x odtah do servisu, lebo ked zdochne... už sa to nepodarí naštartovať. Ale vždy len studene.
Teple bez problemov.
Len ma troška sere, že sú dosť oklepané aj vstrekovače

-
- Přispěvovatel