Nemel by jste nekdo prosim navod ČESKY k tomuto radiu, koupil jsem s autem, je to nejaky pochybny model s navigaci, ale o tu mi nejde. Jen obsluhu radia a CD , dekuju za rady
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
to pochybné rádio je Becker lepší než symfonka až se s ním naučíš pochopíš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To radio nieje ani anhodou pochibne! Ma celkom slusny zvuk, intuitivne ovladanie, akurat so signalom radia je to uz trochu horsie. Navigaciu som nikdy nepouzil tak neviem ako funguje, aspon to furt ukazovalo sever. Mal som take kedysi v Ducate a bolo celkom fajn. Ved znacka je znacka no.
prave ze inuitivni ovladani bych nerekl, at mackam co mackam tak radio to ladit nechce , nevim kudy se mam dostat do nejakyho menu nebo neco takovyho. Byl jsem zvykly na Pioneer a tohle je uplne neco jinyho , kazdy to chvali , ale me zatim nijak nepresvedcil . Kdyby jste nekdo vedel jak na to , poradte prosim
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!