airbag-smazání crash dat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
airbag-smazání crash dat
Kluci,slyšeli jste někdo o tom že Hex Can verze 704 umí smáznout crash data??
Mám známého,který montoval tempouše do Fabie,číslo jednotky 6Q0 909 605 H.Nevím,co udělal,ale pořád má tuto hlášku:Vag pise nasledovne:
00532 - napajeci napeti B+
07-10 - signal prilis maly - Sporadicka
00588 - aktivacni clen airbagu (ridic) (N95)
32-10 - Hodnota odporu prilis velka - Sporadicka
65535 - ridici jednotka: chyba v pameti
00-10 - sporadicka
Nejde to vymazat a prý po odpojení vaku spolujezdce to už žádnou závadu nezapíše.
Díky za reakce,cosby
Mám známého,který montoval tempouše do Fabie,číslo jednotky 6Q0 909 605 H.Nevím,co udělal,ale pořád má tuto hlášku:Vag pise nasledovne:
00532 - napajeci napeti B+
07-10 - signal prilis maly - Sporadicka
00588 - aktivacni clen airbagu (ridic) (N95)
32-10 - Hodnota odporu prilis velka - Sporadicka
65535 - ridici jednotka: chyba v pameti
00-10 - sporadicka
Nejde to vymazat a prý po odpojení vaku spolujezdce to už žádnou závadu nezapíše.
Díky za reakce,cosby
-
- Přispěvovatel
704 umi smazat crash data ale jenom oc2 atd tanm to de ale tahle stara nejde ,nekdy se tohle stava kdyz neni jednotka ukostrena na sroubech musi bejt prisroubovana chce to skusit z toho smazat crash data parkrat sem to delal a povedlo se ,delam to vagprogem ale nejspis to nema prisroubovane haze to pak nesmyslycosby píše:Data o nehodě?,Kde,Myslel jsem,že stačí vymazat všchny závady a je to
Smáznout nestačí. Nutno přepsat eepromku. VAG-COM nepomůže.cosby píše:díka,le je to origo na šroubech.Zkusím to všude smáznout a uvidíme
Potřebuješ takovouhle chytrou mašinku:
http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... 0tacho/015

Já jí mám

...takže mi prosímtě pošli jednotku a já ti jí resuscitovanou pošlu obratem zpátky, OK?
Stejně je ti teď v autě na nic, v tomhle stavu to při nehodě pytle nevystřelí.
Ahoj mám tohle zařízení taky. Pracuje to bez chyb, ale jen v autě nevím jak s ním pracovat pokud je jednotka venku. Poraď mi prosím jak na tovagus píše:Smáznout nestačí. Nutno přepsat eepromku. VAG-COM nepomůže.cosby píše:díka,le je to origo na šroubech.Zkusím to všude smáznout a uvidíme
Já jí mám![]()
...takže mi prosímtě pošli jednotku a já ti jí resuscitovanou pošlu obratem zpátky, OK?
Jednotka jde připojit i "na stole". Stačí připojit +12V, kostru a K-line. Zapojení konektorů na jednotkách airbagů je různé. K nalezení je např. v dílenských příručkách. Nebo napiš sem do fóra a se zapojením ti určitě někdo poradí.Tweety píše:Ahoj mám tohle zařízení taky. Pracuje to bez chyb, ale jen v autě nevím jak s ním pracovat pokud je jednotka venku. Poraď mi prosím jak na tovagus píše:Smáznout nestačí. Nutno přepsat eepromku. VAG-COM nepomůže.cosby píše:díka,le je to origo na šroubech.Zkusím to všude smáznout a uvidíme
Já jí mám![]()
Příklad zapojení jednotky řady VW5 / VW51 :

zapojení OBD konektoru:

4, 5 ... GND
7 ... K-line
16 ... +12V
___
Pro napájení je vhodné zajistit stabilizovaný zdroj 12-14V, min. 800mA.