Ahoj kluci,
řešil někdo chcípání za studena u tohohtle motoru?
Stále píše chybu P0340 - vačka čidlo
Auto je po rozvodech v autorizáku, nový kolo vačky, nový čidlo vačky Facet, nový motýlek Bosch.
Dělá to jen za studena. Jak se trochu ohřeje, tak je to ok.
Slyšel jsem i o vadným sw v jednotce že se to přehrává u Rencka. To budu taky hned řešit. Je to ženy auto a je to dost nepříjemný startovat na křižovatce.
Kabely od čidla jsem neměřil, ale když jsem hýbal za chodu s konektory a kabely, tak žádná známka problému, nebo pokusu o chcípnutí.
Díky zta radu.
Megane II 1,6 16V K4m 761 chcípá za studena
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dane,
vždyť píšu že kolo vačky nový.
Když odpojím ventil před přesuvníkem, tak jedu. Čidla nový. Na osciloskopu jsem ještě nekontroloval signál, ale dělá to jen za studena. Dneska jsem natáhl nový svazek z čidla vačky do ecu. Zítra otestuju.
V Úterý jsem objednanej na reprog řj, mají update. Chtěl jsem dát flash z jednotky která to nedělá, ale nikdo nemá stejnou zálohu abych testl a hodina diag v autorizáku mě nezabije.
Konektory jsem prostříkl Isopropylem.
vždyť píšu že kolo vačky nový.

Když odpojím ventil před přesuvníkem, tak jedu. Čidla nový. Na osciloskopu jsem ještě nekontroloval signál, ale dělá to jen za studena. Dneska jsem natáhl nový svazek z čidla vačky do ecu. Zítra otestuju.
V Úterý jsem objednanej na reprog řj, mají update. Chtěl jsem dát flash z jednotky která to nedělá, ale nikdo nemá stejnou zálohu abych testl a hodina diag v autorizáku mě nezabije.