vyfuk 2260VK
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výfuk 2260VK
díky moc všem hned se to bude lip delat kdyz clovek vidi trochu inspirace...
DIKY
DIKY
- marena tdi
- Aktivista
Krejča - když tam mas velke turbo a ještě k tomu 4x4 je to trochu uvazovani aby to nebouchalo když ti motor chodi v káře a hlavne se tam nejak dobře vyplantat kolem rozvodovky a kardanu .
Tak ze narezat x-y kolinek pod uhlem a skládat a skládat az to všechno pekne slozis.Zadne ostre prechody a uhly. Jinak ja myslim ze tady je HODNE sikovnych lidi co to udelaji stejne " dobře " neli lepe nez ja .
Tak ze narezat x-y kolinek pod uhlem a skládat a skládat az to všechno pekne slozis.Zadne ostre prechody a uhly. Jinak ja myslim ze tady je HODNE sikovnych lidi co to udelaji stejne " dobře " neli lepe nez ja .
Naposledy upravil(a) marena tdi dne 12 bře 2014, 08:38, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- marena tdi
- Aktivista
výfuk 2260VK
dnes jedu pro kolena zitra prijde vlnovec...
ale nejak jsem zapomnel na termopasku musí tam byýýt???

ale nejak jsem zapomnel na termopasku musí tam byýýt???

Je to lepší když tam je.aspoň po vlnovec.ale když tam nebude tak to taky bude chodit..
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
vyfuk 2260VK
neco jsem vytvoril ale moc místa tam teda nezbyva doufam ze to klapne a nebude to nekde rezonovat a jeste premyslím jestli neudelat nejaký svarovací připravek kdyz to bude OK

rano necham zaTiGovat

rano necham zaTiGovat

výfuk 2260VK
Tak uz je i nejaky pripravek na svarování...

-
- Aktivista
Re: výfuk 2260VK
nedal ses náhodou za ty roky na hromadnou výrobu? jeden downpipe bych koupil na 4wdLUIGI124 píše:Tak uz je i nejaky pripravek na svarování...