200Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
200Kw
Ahoj
Udrzi novej seriovej setrvak lamela oblozena HDS57 280koni??560Nm..nebo se na tyhle kone dava neco jineho??popripade co??nerad bych dal novej a za mesic ho rosekal:-(A druha vec musim shanet podavacku,budu mit dost nafty??mam AJM bez podavacky..Dekuji za radu...ted mam vymletej starej a funguje,ale dost uz rachta..
Udrzi novej seriovej setrvak lamela oblozena HDS57 280koni??560Nm..nebo se na tyhle kone dava neco jineho??popripade co??nerad bych dal novej a za mesic ho rosekal:-(A druha vec musim shanet podavacku,budu mit dost nafty??mam AJM bez podavacky..Dekuji za radu...ted mam vymletej starej a funguje,ale dost uz rachta..
To dost pochybuju..
Toto máš do 600nm http://www.darksidedevelopments.co.uk/p ... speed.html
Jestli chceš ušetřit za race spojku tak zkus dát kovokeramiku a případně stáhnout krouťák
Toto máš do 600nm http://www.darksidedevelopments.co.uk/p ... speed.html
Jestli chceš ušetřit za race spojku tak zkus dát kovokeramiku a případně stáhnout krouťák

Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
-
- Přispěvovatel
- marena tdi
- Aktivista
to jeste nevim jakej setrvak,zatim jen zjistuju a ptam se..No abych dal keramiku a po 8 tis mel pritlacak na sracku to asi nee...nebo to naladit treba jen na 260koni a kroutak cca 500Nm...to udrzi i to HDS si myslim ja..
Ted tam mam 220/520 setrvak 250 najeto uz rok v nem rachta a zatim drzi..
no nevim treba se jeste nekdo ozve,kdo s tim ma nejake zkusenosti
Ted tam mam 220/520 setrvak 250 najeto uz rok v nem rachta a zatim drzi..
no nevim treba se jeste nekdo ozve,kdo s tim ma nejake zkusenosti
- marena tdi
- Aktivista
samotne HDS to neudrzi . Novy seriovy pritlacak taky ne. Tak ze budes muset koupit Performance PŘÍTLAČÁK. Takhle kombinace drzet .
Jinak keramika zere vsechno kolem sebe cili jak setrvak tak i pritlacak
ale myslim si ze vydrzi jezdit urcite vic jak 8 tkm .
Jinak keramika zere vsechno kolem sebe cili jak setrvak tak i pritlacak

ale myslim si ze vydrzi jezdit urcite vic jak 8 tkm .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Přispěvovatel
pokial nie si bohaty urcite na spojke nesetri lebo sa ti to nevyplati...vlastna skusenost!
pokial nechces dat sachs set od darkside tak napis do renovaku, napriklad helix vyraba takisto sety s jednohmotou aj kovokeramikou aj zosilnene pritlacaky ale cenovo budes velmi podobne na tom
Das sachs a usetris
ver mi
pokial nechces dat sachs set od darkside tak napis do renovaku, napriklad helix vyraba takisto sety s jednohmotou aj kovokeramikou aj zosilnene pritlacaky ale cenovo budes velmi podobne na tom
Das sachs a usetris

O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Já si myslím že to dá série+HDS.Kornoutovi na octe to taky fungovalo..mysak měl to samé,jen tam měl teda keramiku a v poho.typek na toledu 265/510 taky série +HDS..tady v grafech je fabka červená RS 270/540 a taky série+HDS píše....když tam bude nějakej rozumnej soft..už mi mrda,mám na tohle smůlu 5 lidem to funguje,já koupím sérii a při mim štěstí to bude klouzat.