1Z motor nedrzi volnobeh zadna reakce na plyn

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
HamsterToby
Nováček
Odpovědi: 0

1Z motor nedrzi volnobeh zadna reakce na plyn

Příspěvek od HamsterToby »

Ahojte. Potreboval bych poradit mam takovy problem uz delsi dobu mi auto nechtelo jet bylo slabsi nereagovalo moc na plyn kdyz jsem jel treba s kopce a dobrzdoval jsem na neutral krizovatku auto mi zacalo chcipat a nedrzelo volnobeh musel jsem trochu turovat abych nekam vubec dojel pak to jelo uz jako by mi nekde upadlo turbo vubec to nejelo tedkom kdyz nastartuju auto po cca 3 sekundach chcipne a nereaguje vubec na plyn.. Kontroloval jsem rozvody + vlastne jsou i nove, predvstrik pak ventil pocatku vstriku jsem promeril vymenil jsem palivovy filtr vycistil jsem saci kos v nadrzi profoukal hadice vymenil jsem T ventil na filtru vzduch to neprisava ani s hadic skousel jsem to pripojit na kratko pres kanistr immo nemam a porad nic pomalu uz me nic nenapada a vag mi nic nepise muzete mi nekdo poradit ? :) byl bych rad za jakoukoliv radu... Motor 1.9 tdi 66kw 1z 1996
Passat b4 1.9 tdi 1z 545000 km a stale jezdi :)
tlakac3
Přispěvovatel

Příspěvek od tlakac3 »

pres pul mega a stale jezdi (noteeth) to bude asi cerpadlo na kasu
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

jedna z možností jezdit s vagem kontrolovat dávku pliva když to chcípne,

pokud chybí palivo a na nic se nedá přijít zkus označit a sdělat nastavovač

dírou prohlédneš pružiny třeba jedna praskla a namotává se nebo je na tři kusy http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=130490

třeba zde je fotka
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“