mate zkusenosti s 2.2HDI v P 406?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mate zkusenosti s 2.2HDI v P 406?
Zdravim, uvazuji, ze presedlam do neceho vetsiho a zalibil se mi Peugeot 406 Break s 2.2HDI. Jaky mate nazor na tento motor?
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Mam skusenost zo 406 sedanom 2.0HDI.Bol som spokojny "ale" je to francus a ma o hodne viac múch ako ktorekolvek auto nemeckej vyroby.
Ked sa onho staras budeš spokojny(troška večšie naklady ako na TDI)
Do 2.2HDI by som nešiel.Ma "len" 140konikov,5stupnova prevodovka,pod 7.5l sa nedostaneš a ma FAP filter pevnych častíc ktory je velmi nakladny na udržbu.Myslim že až od roku 2004 bol bezudrzbovy,do tohto roku stala vymena okolo 30 000,- a musel sa mynimalne doplnat a kontrolovat každych 50 000km,ak ho bolo malo auto proste nešlo...
Mrkni si stranku www.peugeot-club.com/forum tam najdeš všetko čo hladaš!
Ked sa onho staras budeš spokojny(troška večšie naklady ako na TDI)
Do 2.2HDI by som nešiel.Ma "len" 140konikov,5stupnova prevodovka,pod 7.5l sa nedostaneš a ma FAP filter pevnych častíc ktory je velmi nakladny na udržbu.Myslim že až od roku 2004 bol bezudrzbovy,do tohto roku stala vymena okolo 30 000,- a musel sa mynimalne doplnat a kontrolovat každych 50 000km,ak ho bolo malo auto proste nešlo...
Mrkni si stranku www.peugeot-club.com/forum tam najdeš všetko čo hladaš!
Seat Toledo 2000,AGR,66KW
Diky, uz stoji pred barakem. Prvni dojmy z 2.2HDI pozitivni - sice to netrha asfalt jako TDI, na druhou stranu je ten motor nadherne tichej a kultivovanej, uvnitr ma clovek pocit, ze jede na benzin. S FAPem si hlavu nelamu, az doslouzi, tak se vynda a bude se jezdit bez nej. 

VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
TDI je oproti HDI traktok.Mne sa 406 stale paci,bolo to najpohodlnejsie auto ake som mal.Otec ma novu A6 a ta sa tiež moc nachytala s komfortom,hlavne na prednych sedadlach na 406.
Jasnočka,na to som zabudol že sa FAP da nejakym sposobom odstranit...
Kamoš taxikar ma 406 rv 2001 80Kw HDI a ma na nej neskutočnych
350 000km bez poruchy len bežny servis(olej,filtre,rozvody a dokonca ma povodne žhaviče a tlmiče
) neskutočne!!!!!!
Želam štastne,beznehodove a bezporuchove kilometre!
Jasnočka,na to som zabudol že sa FAP da nejakym sposobom odstranit...
Kamoš taxikar ma 406 rv 2001 80Kw HDI a ma na nej neskutočnych
350 000km bez poruchy len bežny servis(olej,filtre,rozvody a dokonca ma povodne žhaviče a tlmiče

Želam štastne,beznehodove a bezporuchove kilometre!
Seat Toledo 2000,AGR,66KW