FABIA SDI turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
FABIA SDI turbo
Zdravím, chc se optat zda li to někdo neřešil a nebo by neporadil.
Mam fabii SDI a válí se mi doma věci z golfa IV (IC,turbo VB,komplet vedení od turba) prostě všechno co by bylo potřeba na to aby moje fabka dostala turbo...ale nevím si rady s ELEKTRIKOU....nevíte jak jí přizpůsobit kvůli regulaci turba a tlaku v sání???
Díky moc.
Mam fabii SDI a válí se mi doma věci z golfa IV (IC,turbo VB,komplet vedení od turba) prostě všechno co by bylo potřeba na to aby moje fabka dostala turbo...ale nevím si rady s ELEKTRIKOU....nevíte jak jí přizpůsobit kvůli regulaci turba a tlaku v sání???
Díky moc.
Díly Golf IV, Audi A3, Octavia I...
Tel: 723 560 882
Tel: 723 560 882
použij el. z TDI a nezapomeň i na písty jiak to s VB a SW k tomu dlouho nevydrží
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
motor jo ale písty nejspíš ne kamarád takhle udělal cordobu SDI a vydrželo to rok pak rupnul píst
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower