k+can commander windows 8

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
fejmus
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

k+can commander windows 8

Příspěvek od fejmus »

Cau, muze nekdo poradit, jak zprovoznit k+can commandera na W8 x64 nebo to je nemozny? Pouzivam verzi "VAG-K CAN Commander 1.4 CZ by Domi".

Akorat jsem pripojil kabel k PC, naistalovali se sami ovladace, rozbalil jsme stazeny soubory a zkousel spustit... nic to nedela... V navodu se pise, ze se nemusi nic instalovat, jen rozbalym prilozeny soubory..

diky za kazdou pomoc
pbor
Nováček

Příspěvek od pbor »

Jaká verze vag Commanderu? 1,4 nepůjde ...
fejmus
Přispěvovatel

Příspěvek od fejmus »

jojo, 1.4... :/
mia1
Přispěvovatel

Příspěvek od mia1 »

já se to pokouším nainstalovat na w7 64bit a taky mi to nejde.neporadil by někdo?dík
SUPERB iii 2,0tsi,2018,L@K,4x4,200kw,DSG, Columbus,černá
fejmus
Přispěvovatel

Příspěvek od fejmus »

dneska se to pokusim rozchodit pres xp mod... uvidime...
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

mne se to podarilo na win7 rozchodit instalaci spravneho ovladace FTDI. Ale kvuli jinemu softu jsem se radsi vratil k XP.
BR.
.
fejmus
Přispěvovatel

Příspěvek od fejmus »

nrgpostsk píše:mne se to podarilo na win7 rozchodit instalaci spravneho ovladace FTDI. Ale kvuli jinemu softu jsem se radsi vratil k XP.
a mohl by si to sem pls hodit?
nrgpostsk
Sběrač informací

Příspěvek od nrgpostsk »

sorry ale nemohl. jak jsem psal vratil jsem se k XP. Ovladace jsem sosnul primo ze stranek FTDI. musis si to pohledat podle tveho systemu. Pak nastavit spravnej COM port a vali to.
BR.
.
fejmus
Přispěvovatel

Příspěvek od fejmus »

pomoci tech FTDI ovladacu mi to neslo... ale rozjel jsme to pres ten virtual...
http://cdr.cz/clanek/jak-spustit-zdarma ... -windows-8
fejmus
Přispěvovatel

Příspěvek od fejmus »

mel bych jeste otazecku... jak jsem psal, jedeme mi to v tom virtualu pod osmickama... Ale dosel jsem jen do faze, ze to jde konecne spustit kvuli kompatibilite.... ale nejak jsem neprisel, kde jeste delam chybu... jaky vseobecny postup na instalaci? nic moc jsem k tom nedostal a potrebuju si vycist PIN imobilizeru...

Mam složku VAG K+CAN Commander 1.4 CZ by Domie a nic se nesitaluje, jen spustim ten program... No a jeste pred spustenim pripojim kabel k ntb, pri dotazu na ovladace najedu na slozku s FTDI ovladacema a vse se nainstaluje, zadnej vykricnik ve spravcich souboru... Spustim program, vyberu k-line -> 07 řj -> pristrojova deska a tam pri snaze vycteni to nic nedela... nemuze se spojit s jednotkou... zkousel jsme to na dvou autech... EDC15 a na felde..

nejaka rada prosim?
roman
Přispěvovatel

Příspěvek od roman »

fejmus píše:mel bych jeste otazecku... jak jsem psal, jedeme mi to v tom virtualu pod osmickama... Ale dosel jsem jen do faze, ze to jde konecne spustit kvuli kompatibilite.... ale nejak jsem neprisel, kde jeste delam chybu... jaky vseobecny postup na instalaci? nic moc jsem k tom nedostal a potrebuju si vycist PIN imobilizeru...

Mam složku VAG K+CAN Commander 1.4 CZ by Domie a nic se nesitaluje, jen spustim ten program... No a jeste pred spustenim pripojim kabel k ntb, pri dotazu na ovladace najedu na slozku s FTDI ovladacema a vse se nainstaluje, zadnej vykricnik ve spravcich souboru... Spustim program, vyberu k-line -> 07 řj -> pristrojova deska a tam pri snaze vycteni to nic nedela... nemuze se spojit s jednotkou... zkousel jsme to na dvou autech... EDC15 a na felde..

nejaka rada prosim?
Nevím přesně, už jsem s tím dlouho nic nedělal, ale když dáš k-line, tak potom musíš vybírat v těch prostředních kolonkách, pak musíš vybrat typ budíků třeba VDO NEW a pak ti to spojí budíky a vyčte PIN.
Notas mám v "v nemocnici", tak to nemůžu napsat přesně.

Roman
fejmus
Přispěvovatel

Příspěvek od fejmus »

jak jsme psal vedle v topicu...
Obrázek

ovladace FTDI naistalovany... ale nechce se mi to spojit s autem.... zkousel jsme pod W8 na virtual XP, tak i primo na druhym pc pod XPčkama... pokazdy to samy, viz obrazek.... je mozny, ze je kabel v prdeli nebo delam neco spatne?? COM port mam taky dobre navoleny..
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“