Hybrid na 2.0 BMM kdo vyrobí?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Hybrid na 2.0 BMM kdo vyrobí?
Potřebuji vyrobit hybrida na 2.0 BMM, kdo by to zvládl? Mám případně zdravé původní turbo na tento motor..
Fabia RS sedan 147 kw, 450 Nm, cervena raketa 
Audi A8 3.0 tdi 200 kw, 550 Nm

Audi A8 3.0 tdi 200 kw, 550 Nm
- marena tdi
- Aktivista
Re: Hybrid na 2.0 BMM kdo vyrobí?
Bez problemov , a garantujem original diely garrett v tbd. Je to odskusane na vela autach a maximalna spokojnostWenca Diesel píše:Potřebuji vyrobit hybrida na 2.0 BMM, kdo by to zvládl? Mám případně zdravé původní turbo na tento motor..
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Re: Hybrid na 2.0 BMM kdo vyrobí?
Mozem odporucitBH motor píše:Bez problemov , a garantujem original diely garrett v tbd. Je to odskusane na vela autach a maximalna spokojnostWenca Diesel píše:Potřebuji vyrobit hybrida na 2.0 BMM, kdo by to zvládl? Mám případně zdravé původní turbo na tento motor..

VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
-
- Sběrač informací
- Andre
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
V Melett dílech problém není. V grafech jsem neviděl s VBčkem 212HP ani se 1756kou 267HP , obě turba mají původní jen výfukové svody a to VBčko má naprosto stejný spool up jako původní originál VAčko (na stejný SW).Toreto píše:bh ak chceš hybrid a nie mellet hybrid
Netvrdím, že jsem s Melettem problém neměl, ale nikdy se z toho tak vesele nelámaly lopatky jako u B-W, a taky jsem nikdy na nové meleťácké hřídelce nenaměřil větší házivost než 0,01mm, za to u Garretta není problém 0,05mm ani u fungl nového turba, což mě osobně docela překvapilo.
A koupit nové turbo, vybrousit z něj čísla a prodávat ho jako superhybrid umím samozřejmě taky.