HLUČNÉ rozvody DAYCO + INA na O1 ALH 66kW - VYŘEŠENO ! str.5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Osobně musím říci, že jsem vždy toužil po tryskách z Motorpalu, nebyly s nimi žádné problémy. Dokonce když těsně po revoluci přivezl emigrant do Golfa nové trysky Bosch, tak jsem je "nemohl rozchodit" byla to taková košťata..A po nějaké době trysky z Motorpalu,které šly na trh, to byla radost..Ale musím říci , že ten Bosch byl made in Francie a montoval se přímo do nových vozů..A údajně nejdříve Bosch používal Motorpal trysky na vývoz pro "druhotné trhy", což byla Afrika a Asie, ale po zjištění dobré kvality těchto trysek jimi zavalili Evropu, patrně již pod názvem Bosch..Samozřejmě ověřit se to nedá, ale Motorpal to vždy uměl, pouze používal jako konzervační olej nějakou sračku, což už není pravda... 
nepropadat panice...
viz já a loni koupená pumpa originál vodní pumpa v CC autodílů, protože jsem to chtěl mít na našem autě přeci jen to nejlepší.roman1648 píše:On je problem ne v dilech ale v prodejcich co vedome prodavaji ruzne napodobeniny z číny at uz veci na rozvody,xenon vybojky atd.
Staci jim asi kratkodobe vydelat,pak zrusi eshop a nazdar
takze jesli kupovat na netu jen podle ceny si kazdej musi rozhodnout sam...
A ejhle, ječela jak kočka když jí taháš za ocas. Ona to byla Čína tvářící se jako originál..
Pak jsem volal Sebovi(hanza-autodily), ať mi pošle celou sadu rozvodů origo rozvodů s Grafkou pumpou jako vždy dávám a tohle jim omlátil v CC o hlavu..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Já třeba dělal v autodílech a vim že stojí za hovno úplně všechno at je to co je to...
Montuju prostě něco co má nějaký lepší jméno a mám to ozkoušený a modlim se at to vydrží..
Když dělám rozvody třeba na svým autě, tak si vyměnim jen řemen..jestli jsou blbý kladky a nebo pumpa poznám jak ohmatem, tak poslechem.. Neřešim a jezdim..
Montuju prostě něco co má nějaký lepší jméno a mám to ozkoušený a modlim se at to vydrží..
Když dělám rozvody třeba na svým autě, tak si vyměnim jen řemen..jestli jsou blbý kladky a nebo pumpa poznám jak ohmatem, tak poslechem.. Neřešim a jezdim..
Jo to je ten můj případ, pán z Plzně co mě Čínské díly prodal už eshop zrušil a založil si jiný pod jiným jménem, proč asi že. Poslal jsem mu zpět vadnou vodní pumpu a peníze nikde ( samozřejmě jak jinak že ).Ty Čínské kladky z rozvodové sady už jsem nikam neposílal nemá to smysl. Původně se eshop jmenoval ra-autodilyplzen. Ono v Čechách je opravdu málo poctivců co provozují podobné eshopy. Každý chce okamžitě zbohatnout a to i za cenu naštvaných zákazníkůroman1648 píše:On je problem ne v dilech ale v prodejcich co vedome prodavaji ruzne napodobeniny z číny at uz veci na rozvody,xenon vybojky atd.
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="jericho-3"]Osobně musím říci, že jsem vždy toužil po tryskách z Motorpalu,
jási ještě na motorpal vzpomínám za tohoto režimu koupil jsem trysky na balkankar,
motorpal jihlava, všechny čtyři KO když si je otočil tak jehly z toho vypadly,
reklamace po měsíci a půl neúspěšná poslali mi jiní OK a že jsou v pořádku tak peníze se vracet nebudou balnakar jsem už nikdy neopravoval tak jsem je za pár vyhodil
tak na všem se něco najde
jási ještě na motorpal vzpomínám za tohoto režimu koupil jsem trysky na balkankar,
motorpal jihlava, všechny čtyři KO když si je otočil tak jehly z toho vypadly,
reklamace po měsíci a půl neúspěšná poslali mi jiní OK a že jsou v pořádku tak peníze se vracet nebudou balnakar jsem už nikdy neopravoval tak jsem je za pár vyhodil
tak na všem se něco najde
-
slovacek.milos
- Aktivista
MarfyE34 píše:pán z Plzně co mě Čínské dílyroman1648 píše: napodobeniny z číny at uz veci na rozvody,xenon vybojky atd.
mě by zajímalo kde se třeba kladky skf nebo ina vyrábějí mimo čínu![]()
ty fabriky znám a nemají ani slevárnu natož aby tam tyto věci vyráběli
Hepu davam takmer kazdemu a este som nevidel problem....remen contitech a kladky ina.
Teraz som do jednej ibizi objednaval origo ale vraj je pumpu zohnat problem tak sme dali hepu pumpu, origo remen je teraz power grip a kladky ina...
este nedavno boli v origo sadach dayco remene...stalo sa nieco alebo obaja vyrobcovia dodavaju do origo sady?
Teraz som do jednej ibizi objednaval origo ale vraj je pumpu zohnat problem tak sme dali hepu pumpu, origo remen je teraz power grip a kladky ina...
este nedavno boli v origo sadach dayco remene...stalo sa nieco alebo obaja vyrobcovia dodavaju do origo sady?
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="gabo00000"]origo remen je teraz power grip a kladky ina...
co myslíš ty kladky ina a skf se vyrábí kde ? znáš tu firmu
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... rZncYTE4Zf
co myslíš ty kladky ina a skf se vyrábí kde ? znáš tu firmu
-
slovacek.milos
- Aktivista